Korona (erzak depolama)

ben gereksiz görüyorum. karantina durumu söz konusu değil ki günlerce evde kalalım?
medya ve basın organları insanları paniğe sevk ediyor sineği kartal gösteriyor. haa tedbirsiz olmaktan bahsetmiyorum hijyen kurallarına ve tavsiyelere uyarsın başım gözüm üstüne ama market yağmalamak nedir kardeşim ya? bugün eşim eksikleri almaya markete gitti kağıt havluyu zor bulmuş çamaşır suyu kalmamış. millet araba araba tuvalet kağıdı kağıt havlu yüklemiş. buna gerek var mıydı?
Fiyatlarda artıs varmıymıs peki?

İstif yapmayın, ihtiyacınız yoksa almayın. Şu an ülkede salgın durumu yok stok gerektirecek. Gerçekten ihtiyacınız olan bir malı bulamayacaksınız böyle giderse.

Ben alışverişimi salgın italyada başladığında aldım. Cünkü salgında bir günde oluşmuyor. Almanya bile daha başında. Herkes hücum edip almasına gerek yok belki, ama azar azar hazirlanmakta fayda var. İtalya da hayat nerdeyse durmuş durumda. Almanyada bugün sayıların hızlıca arttığını söylüyorlar. Kıtlık gelmez belki ama bir süre evde idare etme mecburiyeti doga bilir. Arkadasimin cindeki arkadaşlari bir aydir evde kalmak zorunda. Belli olmuyor işte

Ben Trakya dayım ve burda multecı de cok var.. Görseniz 😥 su yoktu bugun markette
Bugun vırusu ciddiye aldım, daha once korkmuyordum.
Ha ciddiye aldım da naptım, hıcbısey. Su buldum aldım eve geldim 😂
Su bulamayınca kötü olur insan tabi 😅 Allah verede virüs yayılıp ölümler olmasa, bir vakada böyle olan biz daha ciddi durumda marketlerde ürün kavgası, yağma yapabiliriz. 🙄

Ben Trakya dayım ve burda multecı de cok var.. Görseniz 😥 su yoktu bugun markette
Bugun vırusu ciddiye aldım, daha once korkmuyordum.
Ha ciddiye aldım da naptım, hıcbısey. Su buldum aldım eve geldim 😂

Öyle stok gerektirecek birşey yok zaten, millet fiyatı kaldırdığı ile kalacak bu gidişle.
Sabun, 1 kolanya , 1 kutuda sirke al(ağzı sirkeli suyla çalkalamak lazim) yeterde artar bile ama işte biz türk milletiyiz :olamaz: un bulamıyorum un :KK51:

Bizim burda ki marketlerden neden kimse bişey almıyor 🙄🙄
Herşey olduğu gibi duruyor 🙄🤦🏻‍♀️

Su bulamayınca kötü olur insan tabi 😅 Allah verede virüs yayılıp ölümler olmasa, bir vakada böyle olan biz daha ciddi durumda marketlerde ürün kavgası, yağma yapabiliriz. 🙄
Vallahi su olmaması korkunctu ama arkadaslar haklı.
Karantina altında degılız kı ıstıfe gerek var mı yani? Evde yagım bile yok, yarın standart alısverıs yapayım en iyisi ben.
Sanki yag alınca kendime kuru fasulye yapıcam ama, guc alırım yagdan.
Yagım var bisey olmaz diye kafam rahat sekilde otururum en azından🤭

Öyle stok gerektirecek birşey yok zaten, millet fiyatı kaldırdığı ile kalacak bu gidişle.
Sabun, 1 kolanya , 1 kutuda sirke al(ağzı sirkeli suyla çalkalamak lazim) yeterde artar bile ama işte biz türk milletiyiz :olamaz: un bulamıyorum un :KK51:
Ya ben un bulamamana gercekten uzuldum. Un ve su yanı.
İnsan gercekten uzuluyor.
Fırınlara baksaydın ya belki satarlar Bı kılocuk, 😂 bende de su yoktu. Artık var. Uc gun ıcerım.
Yarın yag falan da alıcam. Biraz kendimi guclu hissederim böylece 🤭

Vallahi su olmaması korkunctu ama arkadaslar haklı.
Karantina altında degılız kı ıstıfe gerek var mı yani? Evde yagım bile yok, yarın standart alısverıs yapayım en iyisi ben.
Sanki yag alınca kendime kuru fasulye yapıcam ama, guc alırım yagdan.
Yagım var bisey olmaz diye kafam rahat sekilde otururum en azından🤭
Ayni şeyi annem un için söylüyor, un ve maya olursa sırtımız yere gelmezmiş :KK70:

Ya ben un bulamamana gercekten uzuldum. Un ve su yanı.
İnsan gercekten uzuluyor.
Fırınlara baksaydın ya belki satarlar Bı kılocuk, 😂 bende de su yoktu. Artık var. Uc gun ıcerım.
Yarın yag falan da alıcam. Biraz kendimi guclu hissederim böylece 🤭

Fırın hiç aklıma gelmedi :KK64: allah'tan 5 kiloluk ayçiçek yağı almıştın 1 ay önce o bana yeter uzun bir süre, benim de sirkem kendimi hijyenik hissettiriyor o yeter bana :KK48:

Biz bugün bime gittik gayet normaldi herşey unda aldım gondereyim sana :KK48:

Bende bime gittim almaya sabahtan bitmiş :KK51: 2 kilo alsam yeter bana, yarın sabahtan gidip bakacağım olmadı gönderin hayrına :KK51:

Çarşamba aksamı metroya gittik bişey kalmamişti nerdeyse bizde aldık erzak halen de az az aliyoruz bu işin sakasi yok bence alin dursun

Çarşamba aksamı metroya gittik bişey kalmamişti nerdeyse bizde aldık erzak halen de az az aliyoruz bu işin sakasi yok bence alin dursun

Yalniz gerçekten sağlık bakanlığı iyi yürütüyor en başından beri bu süreci. Ben biraz buna güveniyorum, avrupa gibi sonradan alınmadı tedbirler, inşAllah salgına dönüşmeden atlatabiliriz bu virüsü.

Yalniz gerçekten sağlık bakanlığı iyi yürütüyor en başından beri bu süreci. Ben biraz buna güveniyorum, avrupa gibi sonradan alınmadı tedbirler, inşAllah salgına dönüşmeden atlatabiliriz bu virüsü.

Çocuk için korkuyorum her anne gibi canim aynen haklısin valla artik korkmaya baslamadim desem yalan atmiş olurum

Ban yedim gereksiz yere kadin geliyo yok arkadan yaptim iceri girmis midir yok kizligim bozulmus mudur diye sacma sapan konu aciuo ben su aralar gundemde olan konuyu aciyorum diye ban yiyiyorum.
MUNE bilmiyo ki bu sayfa varsa bizim sayesimizde var😅😂

Back
X