Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazı hastalıkların, rahatsızların altında duygular yatar. Han doktora gidersiniz stresten olmuş ya da meslek hastalığı filan derler ya onun gibi düşünün. Sedefin Altında yatması "ihtimal" olan kök duygulardan bazıları bunlar. Tabi kişiyle çalışıldığında bambaşka duygularda çıkabilir.
kizlar romatizmal hastalığı olup korona atlatan var mi birde sedef hastalığı ek risk tasir mi acaba heran zihnim bunlarla mesgul bu hastalık bitmeyecek mi
Eğer Istanbul'daysanız bir h sonu Moda'dan arabanızla geçin. Tüm mekanlar ağzına kadar dolu, insanlar yapış yapış. Malum zaten insanlarımız korkusuz. Böyle giderse tabii bitmeyecek. Çocuklar okulda, insanlar en ufak rahatsızlıklarında hastanede, toplu taşımalar dolu... Ben elzem olanlar yapılmasın demiyorum ama mümkünse herkes kendi zevklerinden biraz feragat etse, dışarıda yemese, Avm yerine internet magazacılığını kullansa, ev ziyaretlerine dur dese, nasılsa bana birşey olmaz demese, yakın mesafeleri arabası olmayanlar yürüse, toplu taşımaya ihtiyacı olan sayısı böylelikle azalsa, pastaneden görevlinin fütursuzca elini değdirip verdiği ürünler (mikrodalgaya girebilenler haric) yenmese ve herkes bu bilinç düzeyinde olsa azalır
Bazı hastalıkların, rahatsızların altında duygular yatar. Han doktora gidersiniz stresten olmuş ya da meslek hastalığı filan derler ya onun gibi düşünün. Sedefin Altında yatması "ihtimal" olan kök duygulardan bazıları bunlar. Tabi kişiyle çalışıldığında bambaşka duygularda çıkabilir.