- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
Amin inşallah canım ama kafa takıpta kendımı üzme lütfen psikolojikde cok önemli bu dönemdeAnkarada yasiyorum esim imalat sektorunde her gun mesai arkadaslarindan 3 5 kisi koronaya yakalaniyor 10 gunde bir test yapiliyor sukur cikmadi ama ihtimal var tabi. Ben evdeyim 3.5 yasinda kizim var marttan beri cok tedirginim atamiyorum ustumden. Esim olsa (allah korusun)ona ben bakarim ayri oda ayri yemek vs. Ama ben olsam cocugumu nereye birakiriz?devamli dipdibeyiz evde maske mi takmak gerekir. Uzmek de istemem onu anlatsam anlar da 15 gun koruyamam kendimi. Annem hayatta degil kv ye falan oyle o kadar aliskin degil kalmaz yani orda. Dusunmekten cildiracagim. Allah herkese sifa versin su lanet durumdan kurtarsin bizi ama tedirginim tavsiyeleriniz nelerdir
Haklisiniz isin o boyutu da varAmin inşallah canım ama kafa takıpta kendımı üzme lütfen psikolojikde cok önemli bu dönemde
Kesinlikle suan Kovıt19 tadıyıcı olan bır komsum var ve bız dureklı evın icindeyız 2yas sendromu yadan bır oglum var ben sakınlıgımı korumak için hergun sabır cekıyorumHaklisiniz isin o boyutu da var
Bu duyguları bende yaşıyorum. Kızım 9 aylık ve benden asla ayrılmıyor 2gundur sanki korona olmuşum gibi uzak tutmaya çalışıyorum ama yok en azindan sizinki büyükmüş biraz babası uzaklaştırma bilir benim. Kızım memesiz uyumuyor ben olmadan akbaşında bir saat en fazla kalır keşke annelerde bulaşmasa bu illet ınslalah hiç bir anne evladından bu pislik yüzünden ayrı kalmaz tek tesellim buAnkarada yasiyorum esim imalat sektorunde her gun mesai arkadaslarindan 3 5 kisi koronaya yakalaniyor 10 gunde bir test yapiliyor sukur cikmadi ama ihtimal var tabi. Ben evdeyim 3.5 yasinda kizim var marttan beri cok tedirginim atamiyorum ustumden. Esim olsa (allah korusun)ona ben bakarim ayri oda ayri yemek vs. Ama ben olsam cocugumu nereye birakiriz?devamli dipdibeyiz evde maske mi takmak gerekir. Uzmek de istemem onu anlatsam anlar da 15 gun koruyamam kendimi. Annem hayatta degil kv ye falan oyle o kadar aliskin degil kalmaz yani orda. Dusunmekten cildiracagim. Allah herkese sifa versin su lanet durumdan kurtarsin bizi ama tedirginim tavsiyeleriniz nelerdir
Ben de aynı durum için tedirgindim.Temmuz başında eşim pozitif oldu sonra ben.Emzirdiğim bebeğim ve oğlum da oldu.Bizde corona eve girer girmez hepimiz olduk.Evde geçiriyor olmamız içime su serpti yoksa bebek negatif olsaydı ben hastanede bebek evde olacaktı.İçinizi ferah tutun.Marttan beri bin türlü senaryoya hazırlamıştım kendimi ama beklemediğim anda beklemediğim gibi olduAnkarada yasiyorum esim imalat sektorunde her gun mesai arkadaslarindan 3 5 kisi koronaya yakalaniyor 10 gunde bir test yapiliyor sukur cikmadi ama ihtimal var tabi. Ben evdeyim 3.5 yasinda kizim var marttan beri cok tedirginim atamiyorum ustumden. Esim olsa (allah korusun)ona ben bakarim ayri oda ayri yemek vs. Ama ben olsam cocugumu nereye birakiriz?devamli dipdibeyiz evde maske mi takmak gerekir. Uzmek de istemem onu anlatsam anlar da 15 gun koruyamam kendimi. Annem hayatta degil kv ye falan oyle o kadar aliskin degil kalmaz yani orda. Dusunmekten cildiracagim. Allah herkese sifa versin su lanet durumdan kurtarsin bizi ama tedirginim tavsiyeleriniz nelerdir
Ya hasta degilsiniz, ortada fol yok yumurta yok,.9 aylik bebekten ne istiyorsunuz?Bu duyguları bende yaşıyorum. Kızım 9 aylık ve benden asla ayrılmıyor 2gundur sanki korona olmuşum gibi uzak tutmaya çalışıyorum ama yok en azindan sizinki büyükmüş biraz babası uzaklaştırma bilir benim. Kızım memesiz uyumuyor ben olmadan akbaşında bir saat en fazla kalır keşke annelerde bulaşmasa bu illet ınslalah hiç bir anne evladından bu pislik yüzünden ayrı kalmaz tek tesellim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?