- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
Iyi de bunda üzülecek bisey yok ki yapilmasi gerekeni yapmis. Ben asıl dikkat etmeyip dibimden dibimden yürüse rahatsiz olurdum. Bizim burda bi market zinciri var kapinin önüne kocaman dezenfektan koymus bi kutu da eldiven. Giren kisi dezenfektanı sıkıyo sonra eldivenleri takıp oyle giriyo. Ekmek bölümüne ayri eldiven kutusu koymuslar oraya gecince baska eldiven takiyosun. Çalışanlar da müşteriler de hep birbirine uzak durmaya çalışıyo o mesafeye dikkat ediyo. Tabi son 2 haftadir hic gitmiyorum ama gittiğim zamanlarda orda kendimi daha guvende hissediyodum. Her yer boyle olsa daha kolay atlatiriz bence.
Mesela guney korede sokaklarda bile adım basi dezenfektan varmis insanlar kullansin diye. Herkes boyle dikkatli olsa ama istisnasiz herkes, bu virus cok çabuk yok olur. Ama 1 kisinin umursamaması bile diger insanlarin emeklerini bosa cikariyor
Mesela guney korede sokaklarda bile adım basi dezenfektan varmis insanlar kullansin diye. Herkes boyle dikkatli olsa ama istisnasiz herkes, bu virus cok çabuk yok olur. Ama 1 kisinin umursamaması bile diger insanlarin emeklerini bosa cikariyor