Psikiyatriden randevu almanızı öneririm. Çok zor bir süreç. Çünkü karantina bitti, hastalık bitti değil. Vücut asla eskisi gibi olmuyor. Eşim de mesela ciddi bir unutkanlık yaptı.
Ben de covidden sonra erken doğum yaptım. Covid sebebiyle preaklempsi başladı. sonrasında covide bağlı kalp hastalığı başlamış ama doğum sonrasında farkettik gebeliğe bağlı zorluk yaşıyorum zannetmiştim, değilmiş. Hala tam iyileşebilmiş değilim. Covid bir anda elime bir poşet dolusu ilaç bıraktı hepside genelllikle 50 yaş üstünde içilen kronik hastalık ilaçları. Bebeğimle bile hala destek almadan ilgilenemiyorum hastaneye gidip gelmekten. Koku alamıyorum, alsam da bozuk meyve tadı var. tad bozulmuş yemek tadı alıyorum o kadar kötü ki. Hayatın tadı tuzu kalmadı.
Babanızın yaşı da ileride olunca ölüm korkusu çok daha fazla olmuştur dediğim gibi 29 yaşında bile çok zor şeyler yaşattı. Bir de psikolojik olarak da etkilediğini düşünüyorum. Bu hastalık kim ne derse desin nörolojik sistemle ilgili, sinir sistememizi alt üst ediyor.