- 3 Şubat 2018
- 25.787
- 110.934
- 598
Belki psikiyatriste içinden geçenleri anlatabilir daha rahatça.bilmiyirum çok zor yaşlılık.yaslilarin aslında gonlunu almak çok zor değil ama işte.yillardir saçma sapan işlere girisip babamı tirtiklayan bir abim var.bizim bulunduğumuz şehrin ilçesinde yaşıyor.yillarca babam onun borçlarını kapattı durdu.en sonunda babamin evini başkasının üzerine yapıp kredi çekti onuda altı yıl boyinc aodememis.ev gitmesin diye babam yine ödedi.tabiki kendisinden de istedi evim gitmesin diye borcun bir onbin lirasını odetmis.oderkende abim demiski ben bunu öderim ama bir daha yüzümü göremezsiniz.dirt yıl fln oldu ne arar ne sorar.evlerinin bir sokak üstüne kadar gelir annem babam var diye aramaz.annem beyin felci geçirdi.haberi olunca annemi aramaya başlamış.bir kerede hastaneye geldi.onun üzerinden iki sene geçti eve ne bayram ne seyran hiç gelmedi.annemle konuşuyorlar.onun dışında hepimize kusler eşide öyle.korona olduklarını duyunca aramış.sadece okadar icerliyor sanırım.tirunlarini goremiyorlar.insan nasıl dayanır bilmiyorum.onlarin eksiklerini kapatmaya çalışıyorum ama işte moralmanda çökük olunca
Allah abinizi islah etsin. Babaniz elinden geleni yapmis. Daha ne yapsin