Korona sürecinde ameliyatlar?

Ngswitch

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2020
140
111
13
27
Korona sürecinde ameliyat olan var mı?
Estetik ameliyatlar ve diğer ameliyatlar açısından bu konuda bilgisi olan var mı,doktorlar ameliyat yapıyorlar mı?
Güvenli olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben uzun zamandır para biriktirdiğim iki ameliyatımı erteledim pandemiden dolayı korkuyorum.

Akrabam oldu estetik.
Ama 2 ay önceydi, vakalar bu kadar artışta değildi.
Şuan çoğu hastane pandemiye çevrildi, gerekli olmayan müdahalelerin de kaldırılması an meselesi.

Estetik ameliyatlar ve diğer ameliyatlar açısından bu konuda bilgisi olan var mı,doktorlar ameliyat yapıyorlar mı?
Ben uzun zamandır para biriktirdiğim iki ameliyatımı erteledim pandemiden dolayı korkuyorum.
Özellerde yapılıyor. Ben temmuzda oldum bir arkadaşım da geçen hafta oldu. Tabi sağlık açısı tartışılır ama. Dikkat ettik biz sorun yaşamadık

Ben eylülde oldum. Cekindim açıkçası sizin gibi ama ameliyattan önce test yapıldı sonucu bekleyip ona göre aldılar. Su an Ege vs üniversiteler kapalı acil dışı ameliyatlara ama.

Ben 6 kasımda oldum. Öncesinde bana ve refakatçime corona testi yapıldı. Hastanem bahçelievler memorial di ki oraya da corona hastası alınmıyormuş. Ziyaretçi vs yasak tabi ki. Bir sıkıntı yaşamadım. Ama risk var mı, elbette var

şu anda ameliyatların devam edip etmediğini bilmiyorum ama

Ben 6 kasımda oldum. Öncesinde bana ve refakatçime corona testi yapıldı. Hastanem bahçelievler memorial di ki oraya da corona hastası alınmıyormuş. Ziyaretçi vs yasak tabi ki. Bir sıkıntı yaşamadım. Ama risk var mı, elbette var

şu anda ameliyatların devam edip etmediğini bilmiyorum ama
Merhaba. Memorialda kime oldunuz?

Back
X