- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
Bi çocukla görüşüyorum gün boyu zaten dışarda çalışıyo Günde 120 ev sahibiyle görüşüyomuş fatura kesiyo . Bugun mangal yakmaya gittiler bahçe evine sonra da toplanıp arkadaşının evine 5 6 tane öküz korona konusu açılınca da bu kadar canını sıkma ya herşeyi çok takıyon sen dedi daha nasıl bulaşacağından bile bi haber . Bende keşke sende taksan da 10 kişi bi evin içine doluşup oturmasanız sizin yüzünüzden önüne geçilemiyo dedim
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?