Korona ve cahil insanlar sinirimi bozuyo

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Bi çocukla görüşüyorum gün boyu zaten dışarda çalışıyo Günde 120 ev sahibiyle görüşüyomuş fatura kesiyo . Bugun mangal yakmaya gittiler bahçe evine sonra da toplanıp arkadaşının evine 5 6 tane öküz korona konusu açılınca da bu kadar canını sıkma ya herşeyi çok takıyon sen dedi daha nasıl bulaşacağından bile bi haber . Bende keşke sende taksan da 10 kişi bi evin içine doluşup oturmasanız sizin yüzünüzden önüne geçilemiyo dedim
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?

Hayır gerçekten kuzenim sordu . Ben zaten hemşireyim geçen çalıştıgım yere gelen bi arkadaşımla bile ayaküstü sohbet ettim onun işyerinden biri pozitif çıktı diye çıldırcaktım nerdeyse dışarı çıkmaya cesaret edemem keyfi
Bugunku kuzenım sevgılısıyle goruscek isimli konuyu aslında kendine acmıstın yanı.

Cogunluk olarak gorussun kuzen desek gorusecektın ama simdi bulusanlara kızıyorsun.
Dogru mu anladım?

Hayır gerçekten kuzenim sordu . Ben zaten hemşireyim geçen çalıştıgım yere gelen bi arkadaşımla bile ayaküstü sohbet ettim onun işyerinden biri pozitif çıktı diye çıldırcaktım nerdeyse dışarı çıkmaya cesaret edemem keyfi
Zaten dogru mu anladım diye sordum direkt bisey demedim.
Cıkmamakla gorusmemekle en dogrusunu yapıyorsun. Sadece kendimize degıl cevremıze karsı da sorumluluğumuz var.
O evlerde toplananları da bulup ceza keserler umarım.

Hemşireyseniz ya görevinizin başında ya da yorgunluktan bitap düşmüş olmanız gerekmiyor mu? İki gündür bütün gün forumda takılacak, günde 2-3 konu açacak enerjiyi nasıl buluyorsunuz?
Evet ben de buna takıldım. 😁 Merak ediyoruz acaba nasıl buraya vakit ayiriyorsunuz?

Ben covid hastanesinde görevliyim yazdım da ben mi hatırlamıyorum ne kadar bayılıyorsunuz insanın üstüne oynamaya açık aramaya sağlık ocağında hemşireyim izniniz olursa haftasonu tatilimi değerlendiriyorum
Hemşireyseniz ya görevinizin başında ya da yorgunluktan bitap düşmüş olmanız gerekmiyor mu? İki gündür bütün gün forumda takılacak, günde 2-3 konu açacak enerjiyi nasıl buluyorsunuz?
Evet ben de buna takıldım. 😁 Merak ediyoruz acaba nasıl buraya vakit ayiriyorsunuz?

Az önce ablam bana bir haber gönderdi: almanyada bugün bir hastaneyi kapattılar çünkü bütün doktorlar ve hemşireler ve bir çok hastaya corona virüs tek bir kişi yüzünden bulaşmış. Yani haberleri okumayana veya hiçbir bilgiye sahip olmayanlara ne anlatabilirsiniz ki. Ek not: Böyle cahil davranan bir adamı sevgili diye tutmam

Vallahi insanlar çok cahil hala dışarıdalar gezme derdindeler tramvay durağı karşısı eczanede çalışıyorum bugün ambulans geldi gene korona vakası almaya yaşlı amca gördü hoporlerden bagiruyo amca eve git amca hiç umurunda değil tramvay durağı anons ediyo kaç kere toplu taşımaya maskesiz binmeyin yarısı maskesiz 😡😡

Dikkat edin de sindiriminizi bozmasinlar. Ishal corona belirtileri arasindaymis. uzak durun tabi ki. Bir hemsire olarak haksiz miyim diye sormaniz garip...

Bi çocukla görüşüyorum gün boyu zaten dışarda çalışıyo Günde 120 ev sahibiyle görüşüyomuş fatura kesiyo . Bugun mangal yakmaya gittiler bahçe evine sonra da toplanıp arkadaşının evine 5 6 tane öküz korona konusu açılınca da bu kadar canını sıkma ya herşeyi çok takıyon sen dedi daha nasıl bulaşacağından bile bi haber . Bende keşke sende taksan da 10 kişi bi evin içine doluşup oturmasanız sizin yüzünüzden önüne geçilemiyo dedim
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?
Yuh artık cahillik gerçekten uğraşılacak bir şey değil. Evlenseniz bu insanla çocuk yetiştirmeye kalksanız yuva kurmaya kalksanız nelerle karşılaşırsınız acaba??

Back
X