Korona ve cahil insanlar sinirimi bozuyo

Erkek misin? Fake olduğunu biliyoruz da... Ne istiyorsun, neden buradasın?

Hadi hemşiresin diyelim. İlk konun da doğru diyelim. Yani pozitif biri ile temasın var. Bugün “kuzen” erkek arkadaşı ile buluşmak istedi. İkincisi de erkek arkadaşınızın cahilliği. Hangisi gerçek olabilir? Pozitif temas hikayesi olanın 14 gün izole olmasını herkes biliyor. Kuzeniniz diyelim gerçekten kuzen size sordu. Buraya açılacak bir konu değildi. Sokaktan geçen adam görüşme derdi. Üçüncü konu zaten diğer konulardan alınmış tepkilere göre açılan bir konu olduğu belli. Her konu birbiri ile ilgili, biri doğru ise diğerlerini zaten götürüyor. Nedir bu sosyal deney mi? Erkek profil mi?
Evet geldi ama sadece doktoralara birer adet n95 maske ve tulum bizlere yok malesef kişilerin inancına göre değişiyo malesefki ne düşündükleri eğitimsehala yok sadece günde 3 kez silinmesiyle ilgili temizlik personeline bi eğitim verildi o kadar biz hala normal cerrahi maskelerle idare ediyoruz.sizi inandırma gibi bi derdim yok Allah biliyo

2017 den beri üyeliğim var fake de değilim erkek de . Ülkede okadar cahil insan varken hatta çalıştıgım yere evde canım sıkıldı diye gelen dedeler varken yasak olmasına ragmen sokakta hala gençler gezerken kuzenimin sevgilisiyle buluşmak istemesine mi şaşırdınız yoksa görüştüğüm kişinin bu tarz cahilliğine mi ? Pardon ama siz hangi ülkede yaşıyosunuz ?
Geçen açtıgım konuda arkadaşım gerekli testi yaptırmış ve bir sorun olmadıgı ortaya çıkmış ayrıca pozitif teması var demedim konuları doğru okuyup eleştirin o kişinin pozitif biriyle teması oldugunu öğrendi
Erkek misin? Fake olduğunu biliyoruz da... Ne istiyorsun, neden buradasın?

Hadi hemşiresin diyelim. İlk konun da doğru diyelim. Yani pozitif biri ile temasın var. Bugün “kuzen” erkek arkadaşı ile buluşmak istedi. İkincisi de erkek arkadaşınızın cahilliği. Hangisi gerçek olabilir? Pozitif temas hikayesi olanın 14 gün izole olmasını herkes biliyor. Kuzeniniz diyelim gerçekten kuzen size sordu. Buraya açılacak bir konu değildi. Sokaktan geçen adam görüşme derdi. Üçüncü konu zaten diğer konulardan alınmış tepkilere göre açılan bir konu olduğu belli. Her konu birbiri ile ilgili, biri doğru ise diğerlerini zaten götürüyor. Nedir bu sosyal deney mi? Erkek profil mi?

Sizin eski mesajlarınıza baktım. Siz arada gelip aynı hafta içinde bir sürü konu açan birisiniz. 16 Aralık 2017- Mart 2018 arasında aralıklı olarak açtığınız mesajlarınız ve konularınız da aynı buradaki gibi. Bir iki hafta takılıp 5 konu açıp, benzer konular, birbirine geçen konular sonra yine yok. İlginç. Sosyal deney veya fantezi dünyası. 22 yaşında? Hemşire?

Sağlık camiası bu kadar evde kal derken “ kuzenim bana erkek arkadaşım ile buluşmak istedi ne diyeyim” “ erkek arkadaşım cahil? Bu insanlar “
Şaka gibisiniz.

Bundan sonra kaç konu açacağımı ve ne soRacağımı hatta kaç yılda bir gireceğimi size sorarım olur mu ne olur beni affedin
Sizin eski mesajlarınıza baktım. Siz arada gelip aynı hafta içinde bir sürü konu açan birisiniz. 16 Aralık 2017- Mart 2018 arasında aralıklı olarak açtığınız mesajlarınız ve konularınız da aynı buradaki gibi. Bir iki hafta takılıp 5 konu açıp, benzer konular, birbirine geçen konular sonra yine yok. İlginç. Sosyal deney veya fantezi dünyası. 22 yaşında? Hemşire?

Sağlık camiası bu kadar evde kal derken “ kuzenim bana erkek arkadaşım ile buluşmak istedi ne diyeyim” “ erkek arkadaşım cahil? Bu insanlar “
Şaka gibisiniz.

Şaka gibisiniz.

FBI, open up! 😂😂
Ben de kuzen konunuzdan aldığınız tepkiler üzerine bu konuyu açtığınızı düşünüyorum. Konu içeriği bile saçma çünkü.

Bi çocukla görüşüyorum gün boyu zaten dışarda çalışıyo Günde 120 ev sahibiyle görüşüyomuş fatura kesiyo . Bugun mangal yakmaya gittiler bahçe evine sonra da toplanıp arkadaşının evine 5 6 tane öküz korona konusu açılınca da bu kadar canını sıkma ya herşeyi çok takıyon sen dedi daha nasıl bulaşacağından bile bi haber . Bende keşke sende taksan da 10 kişi bi evin içine doluşup oturmasanız sizin yüzünüzden önüne geçilemiyo dedim
İnsanlar ne kadar cahil ya bunu fiyen 25 yaşında bir genç biz neden evde oturup bunların yaydıgı şeyden korunmaya çalışıyoruz ya kuzenim aradı bide sevgilimle buluşsam mı diye . Hatta bu kişi de bana dedi buluşalım diye asla dedim Çocuklada konuşmayı kescem resmen bilinçsiz haksızmıyım ama ?

Biz evde oturup da boyle keyif yapan salaklar yuzunden hasta olursak cok yazik 🤷‍♀️

Gorusmemekle haklısın hatta toplandıkları yeri ve zamanı polis e ihbar et.

Back
X