- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Ben 3.ay doldu aşim.cikti oldum bu hafta (biontech) hatta 2.dozumda bir ay sonra gozukuyorBen 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?
Öyle mi teşekkür ederim, bilmiyordum.Bugün o 1 aya çekildi.E-nabızdan bakın aşınız tanımlanmıştır.
Şifa olur inşaallahÖyle mi teşekkür ederim, bilmiyordum.
Amin cümlemize inşallahŞifa olur inşaallah
Mart sonunda covid olduk. Aşı hakkını 3 aya indirdikleri gibi çift doz aşımızı olduk. Pozitif test sonucum 26 mart, ilk doz aşım 5 temmuz oldu.Ben 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?
Koronadan 3 ay sonra ilk doz aşımı oldum. Bi ay sonrada 2.aşımı oldum.Ben 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?
İlk asiyi olduktan 1 ay sonra (2. aşıya randevu alıp,olamadan) korona olduk,bazı sebeplerden dolayı test yaptiramadik.Dolayisiyla sistemde tek aşılı ve korona olmamiş görünüyoruz...184 ü aradik "bekleyelim mi,2. dozu olalım mı " diye sorduk.Sonuç olarak beklememize gerek yok 2. dozu olabiliriz.Ben 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?