Koronadan sonra aşı olanlar

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Ben 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?

Ben 12 Nisan'da korona olduğumu öğrenmiştim , aşı çıkınca bende olmak istedim ama sağlık ocağında hemşire korona geçirdikten 6 ay sonra olabilirsin dedi , daha sonra bir yerde okudum korona geçirenlerde 3 ay geçince tek doz aşı olabilirmiş ne kadar doğru bir bilgi bilmiyorum ,şimdi olmak istiyorum mağlum vakalar yine yükseliyor korkuyorum internetten baktım ama net bir bilgiye ulaşamadım şimdi aşı olabilirmiyim aranızda 6 ay geçmeden aşı olan var mı?
Ben 3.ay doldu aşim.cikti oldum bu hafta (biontech) hatta 2.dozumda bir ay sonra gozukuyor

E nabizina baksana hemsireye niye soruyosun sistem.ne diyosa o

Mart sonunda covid olduk. Aşı hakkını 3 aya indirdikleri gibi çift doz aşımızı olduk. Pozitif test sonucum 26 mart, ilk doz aşım 5 temmuz oldu.

Sisteme girip bakın randevu veriyorsa tamamdır, bilgiler sürekli güncelleniyor herkes takip edemeyebiliyor

Koronadan 3 ay sonra ilk doz aşımı oldum. Bi ay sonrada 2.aşımı oldum.

İlk asiyi olduktan 1 ay sonra (2. aşıya randevu alıp,olamadan) korona olduk,bazı sebeplerden dolayı test yaptiramadik.Dolayisiyla sistemde tek aşılı ve korona olmamiş görünüyoruz...184 ü aradik "bekleyelim mi,2. dozu olalım mı " diye sorduk.Sonuç olarak beklememize gerek yok 2. dozu olabiliriz.

Rica ediyorum her aklınıza eseni BDV'ye açmayın, 20 uyarınızdan 19 tanesi kategori dışı konu uyarısı.
Saçınızdan istenmeyen tüylerinize, sim kartı telefonunuzdan nasıl çıkaracağınızdan büyük bir kabağı nasıl pişireceğinize kadar her konunuzu bdvye açıyorsunuz.
Onca konunuz taşındı, uyarı aldınız banlandınız hala aynı şekilde devam ediyor, bir şeylerin yanlış yapıyorum ki konularım taşınıp banlanıyorum demiyorsunuz, hatırlatırım siz ve üye olan herkes kurallara uymakla yükümlüdür.

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.
  • Forum Kuralları dışında bölümlere ait özel kurallar bulunabilir. Başlık açılan bölüme ait özel kuralları okumanız ve bu kurallara uymanız gerekmektedir.
  • Kullanıcıların kendi yararları göz önünde tutularak hazırlanan bu kurallar tartışmaya açık değildir.
  • Foruma üye olan kullanıcılar bu metni okumamış olsa da tüm kurallara uymayı kabul etmiş sayılır. Bu kurallar tüm kullanıcılar için bağlayıcı niteliktedir.

1 hafta banlısınız, lütfen artık kurallara uyunuz.

Son düzenleme:
Back
X