- 15 Nisan 2017
- 3.526
- 9.148
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
-
Malesef dışardan görenlerde çok suzulduğunu söylediler. Belkide onlarda hastalandığını bildikleri için öyle gelmiştir bilemiyorum. Dediginiz gibi önemli olan sağlıklı olması ama insan yinede üzülüyor bir an önce eski haline kavuşsun istiyor.Sen simdi hastalandıgını biliyorsun ya, psikolojik olarak sana zayıf suzulmus geliyodur.
Eminim dısarıdan bırı ay ne guzel kocaman olmus falan der.
Atlatmısta hastalığı, sukur.
Saglıklı olsun, tombulluk saglık degıl kı.
Zayıf ama saglıklı olsun bosver.
Haklısın uzulursun tabi ama saglıklı olması senı mutlu edebilir yaza kadar yeniden serpilir kocaman olur yurur hattaMalesef dışardan görenlerde çok suzulduğunu söylediler. Belkide onlarda hastalandığını bildikleri için öyle gelmiştir bilemiyorum. Dediginiz gibi önemli olan sağlıklı olması ama insan yinede üzülüyor bir an önce eski haline kavuşsun istiyor.
öncelikle çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız şükürler olsun. kızınıza gelince keçiboynuzu pekmezi içirin fındık fıstık bol kalsiyumlu gıdalar yumurta ceviz. Henüz küçük ama bunları veriyorsanız alerjisi yoksa biraz biraz artırarak verebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar paketli gıdadan uzak tutmaya çalışın mümkün olursa. İnşallah tontiriş sağlığıyla birlikte büyüsünIyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yokGeçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Bende biraz abartmış olabilirim :) zayıfladı deyince üzüntünüzü paylaştım. inşallah düzelir önce sağlıköncelikle çok geçmiş olsun bununla atlatmışsınız şükürler olsun. kızınıza gelince keçiboynuzu pekmezi içirin fındık fıstık bol kalsiyumlu gıdalar yumurta ceviz. Henüz küçük ama bunları veriyorsanız alerjisi yoksa biraz biraz artırarak verebilirsiniz. Aklıma gelenler bunlar paketli gıdadan uzak tutmaya çalışın mümkün olursa. İnşallah tontiriş sağlığıyla birlikte büyüsün
İştahı iyiyse sadece zamana ihtiyacı vardır zaten sağlığı da yerindeymis şuan bence anneler olarak biraz daha rahat olabilmeliyiz. Çok geçmiş olsun benim abimler ve ailesi şuan korona karamtinadalar, çocuklarına annem ve babam bakıyodu onların test sonuçlarını bekliyoruz . Tedirginiz Allah şifa bekleyenlere şifa versinIyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yokGeçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
+1Sen simdi hastalandıgını biliyorsun ya, psikolojik olarak sana zayıf suzulmus geliyodur.
Eminim dısarıdan bırı ay ne guzel kocaman olmus falan der.
Atlatmısta hastalığı, sukur.
Saglıklı olsun, tombulluk saglık degıl kı.
Zayıf ama saglıklı olsun bosver.
Ahh canim benim ..yavrularımız böyle böyle sağlıkla büyüyecek inşallahIyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yokGeçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Canim oncelikle cok buyuk gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin bizde 2hafta once ailecek covid olduk bebegim 2bucuk aylikdiIyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yokGeçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
Geçmiş olsun. Kolaymı bu hastalığa yakalanıpta hiç bırsey olmadan atlatmak. Sağlığı yerinde olsunda zayıf olsun. Bız koca ınsanlar dayanamıyoruz küçücük bebek nasıl dayansın. Kılo alır üzülme onemlı olan sağlıklı olması.Iyi akşamlar hanımlar. Yaklaşık bir buçuk ay önce ailecek covid-19'a yakalandık. Çok şükür ağır geçirmedik ama hastalandık yinede bayağı. 9.5 aylik bir kizim var. Kizim üç gün boyunca baya ateşlenmisti oda nasibini aldı malesef hastalandı bayağı. Çok şükür atlattı ama virusten sonra kizim baya süzüldü hala toparlanmadi. Hastalandiktan sonra 2/3 hafta kadar rengi sararıp solmuştu o hasta görüntü sonra kayboldu ama bu süreçte yüzü ve vücudu çok zayıfladı. Dün eski fotoğraflara bakarken daha çok dikkatimi çekti önceleri tombul ve toplu olan bebeğimden eser yokGeçen hafta sağlık ocağına gittik 9 aylık aşısı vardi herşeyi iyi dediler ama yinede uzuluyorum kizimin böyle zayıflamış ve solmuş olmasına. Yemesi güzel aslında iştahında bir sıkıntı yok ama niye eski görüntüsüne kavuşmadı hala bilmiyorum. Kucuk bebegiyle covid-19a yakalananlar sizde de benzer bir durum oldumu. Sukursuzluk olarak algılanmasını istemiyorum sonuçta agir bir tabloya yakalanmadan atlattık bu süreci çok şükür ama kizimin önceki resimlerine bakincada üzüldüm yani. Sizce duzelirmi kizim dedigim gibi genel olarak beslenmesi guzel ama ekstra olarak faydali olacak seyler konusunda fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?