• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koronalı eş ailesi & kurban mevzu

Hifaa

13.10.2015 :)
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
4.837
11.561
208
31
Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!

Selam kızlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar olsun inşallah herkese....

Konuya nasıl başlamalıyım bilmiyorum ...

Kızlar benim kp , kv , kaynımgil hepsi koronalı karantina da bunlar kp 2 kaynım 1 görümcem 4kişi kurbana girmişler kp korona pozitif olunca ortanca eltim iptal edilsin demiş bişey olmaz diye iptal etmemişler önce sonra büyük kayın pozitif çıktı diğer kaynım her gün babasına uğruyor zaten muhtemelen o ve görümcemle eşi de taşıyor kp ye teşhis konulmadan bi gün önce felan ordalarmış zırt bırt giderler zaten...

Şimdi konum kızlar kurban iptal olmamış eşimi gel de bizim kurbanı hallet diye çağırmışlar ortanca kaynımla eşi görümcemin eşi benim koca halledecekler kurbanı iyi hoş kp nin kapının önünde yapacaklar bnm kp kv durmaz yanlarına çıkacak o çıkmasa bunlar hiç mi tuvalete lavaboya girmeyecek ordan da bulaşır dedim kocama dikkat et yanlarına girme dokundukları yere dokunma temas etme aynı eve girip soludukları havayı soluma dedim gitme desem de ayıp diye gidecek anası babası korona oldu diye atamazmış bnm kayınpeder zaten normal hayatında işine gidip geliyordu sanayide oto tamirci bütün komşuları da hastanede babası felan da hastanede ama adam akıllanmıyor keşke kendisi hastaneye düşeydi dedim yeminle ...

Eşime de dedim ordan gelince 14 gün evde yanlız kalırsın çocuklarımı (2) kendimi riske atamam kusura bakma dedim daha napıyım kızlar kafam çok karışık bana akıl verin lütfen !!!!!
Çok ilginç gitmemesi lazım ateşle oyun oynamak gibi birşey 😨

Bu hastalığı çocuk oyuncağı sanıyor herhalde. Anne babasini atamazmismis. Alt tarafı bi kurbana gitmeyecek bu atmak mı oluyor?
Vebalı gibi davranıp hal hatır sorup işine bakmayacak mıymış
E yavrum benim öküzüm bu zaten veba cahil misin neyin kafası dedim ama anlamıyor

Göz göre göre korona olmaya gidiyor zaten.
Aynen öyle ben astım hastasıyım kızım da ailevi Akdeniz ateşi var bağışıklığı düşük oğlum 1 yaşında kusura bakma dedim karantinada olursun 15 gün sonra da tahlil yaptırırsın eve öyle dönerim dedim

Binlerce sağlıkçının emeğine yazık. Bu bayramdan sonra gerçek vaka sayısı üçe beşe katlanacak çünkü çoğumuz sizin dünür ailesi gibi önemsemiyor. Eşinizin gitmek istemesi de çok ilginç yani inanılmaz insanlar ölüyor bu hastalıktan. Haydi gitti geldi siz ne yapacaksınız, e dışarıda kimseyle temas etmeyecek mi yani kul hakkı bu. Dünür ailesine de söyleseniz kul hakkı bu basbayağı ya, ailecek virüslü ama hala sağlam insanı çağırıyorlar. Böyle saçmalık olur mu aklım almadı

Gitmesin de keşke hasteneye düşeydi demek insafsızca değil mi? Hastaneye yatan insanların ne kadar acı çektiklerinden haberiniz var mı ? Ama eşiniz gitmesin hem belediyelerin kesim yerleri var. Eşiniz kestirip kapılarına koysun
Biliyorum ama adam hiç durmadı doktor evde izole ol dedi bu adam durmadı işe gitti iki oğluyla aynı arabada orda bide milletle oturdu kalktı el sıkıştı şimdi torun torba herkese bulaştı hangisi daha insafsız bilemedim özür dilerim

Daha yeni basimiza geldi esine soyle bizim akrabada vardi torununa kizina damadina hepsine bulasti bu yuzden sayilar dusmuyo esin hastaligi alacak baskalarina yayacak gitmesin gerci onu cagirandada suc var da

Ayrica hasta olduklarini bilmedigimiz icin misafirlige geldiginde yanlarinda bulunmus oldum 5 gundur evden cikmiyorum bisey vardir diye gitmesin lutfen

Back
X