koronali ile aynı evde

Daha önce farkında olmadan covit geçirdik mi diye sağlık bakanlığından eve gelip kan aldıyar ve labaratuvarda incelendi
Bende antikor testi yaptırmak istiyorum ama hastaneye gitmek işte...

Bizden niye almıyorlar sizden niye aldılar
Evler belirleyp gidiyorlarmş bütün evlere gitmyorlarmş.. Ben çok merak ediyordum bu virüsü gaçirdim mi diye deyince doktor şanslısın o zaman ki size çıktı demişti. Kura mı yapıyorlar bilmiyorum. niye aldılar bilmiyorum belki 30 yaş altı olduğumuz için belirtisiz geçiriyor muyuz diye bakmak için gelmiştirler

Kuzenim pozitif çıkmıştı karısı ve oğlu negatif. Eşler arasında bile bulaşma olmayabiliyo. Odaları ayırdılar. Kuzenim atlattıktan sonra çıktı. Siz bulaştığı yerden eminseniz ve üzerinden iki hafta geçtiyse ki test sonucu da negatif çıkmış. Adamı niye tecrit ettiniz

siz test olmadınız mi peki
ama sağlık ekipleri dedi karantina diye o yüzden oda tecrit edildi ..tecrit etmek ayırmak v.s

anladım iç rahatlatıcı bir test aslinda

Ailecek evleriniz çok uzak değil babacığini alsana yanına adam cigerden hasta demiştin

Birde sürekli neden insanların yazacaklarina baştan uyarı yapıyorsunuz? Çok irite duruyor bu yazılarınız.

peki evdeki pozitif kişinin bulaştırma süresi ne kadardır bilginiz varmı ?

gercejtenmi ya önce negatifmiydi peki babanız ..odaları ayırmıştı degilmi...hiç semptomsuzmu pozitif çıktı üzüldüm simdi

Kuzenim ve teyzem olmuştu. Eniştem aynı evin içinde negatifti hic buluşmadı. Böyle geçiren çok tanıdığım var çok ilginç ama bazılarına geçmiyor. Doktor kuzenıme 5.günden sonra virüs bulaşıcılıgı yitiriyor demiş. Artık ne kadar doğru tartışılır. Geçmiş olsun kolaylıkla atlatırlar inşallah

İlla bulasacak diye bısey yokmus. Bircok ornek var etrafımda.

peki evdeki pozitif kişinin bulaştırma süresi ne kadardır bilginiz varmı ?
10-14 güne kadar bulaştırıcı olduğunu söylüyor yayınlar, ağır geçirenlerde bu süre 21 güne uzayabiliyor. Bazı arkadaşlar babanızı yanınıza almayı önermiş, bu sizin de bulaş zincirine katılmanıza neden olarak sizi de riske atar, böyle bir şeyin kimseye faydası olmaz. Zaten kardeşiniz yanlarında imiş; bu süreçte onların izole olması daha doğru. Babanızla kardeşiniz ise mümkün oldukça mesafeli ve ayrı ayrı olsunlar, tuvalet, banyo mecbur ortak ama havluları ayrı kullansınlar, sık sık el yıkasınlar. İnşallah daha büyük sıkıntılar olmadan atlatırsınız bu süreci.

gercejtenmi ya önce negatifmiydi peki babanız ..odaları ayırmıştı degilmi...hiç semptomsuzmu pozitif çıktı üzüldüm simdi
Hayir oncesinde test yapılmamıştı zaten belirti de yoktu. Biz cenazeye gittigi için temasli diye onlem amaçlı odasini ayirttik. 10 gun boyunca ve hic hic belirtisizdi yine garanti olsun diye 10 gun sonunda yaptirdigimiz testte pozitif çıktı. Birde oyle 14 gun zorunlu karantinaya girdi. Yani hic belirti olmadan 1 aya yakin karantinadaydi

işte buna üzüldüm ..ama benim babamla annemde öyle oldu cenazeye gittik nolur nolmazdiye gittiler teste annem pozitif babam negatif çıktı .. insalah heo böyle devam eder

Allah'ım insalha bizimkilerde öyle olur negatif çıkan babam pozitif olmaz insalah o evde bulasicilik 5.gunden sonra bulaşmiyordur insalah gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…