Koronalı komşu ve köpeği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kun fe yekunnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
1.234
799
123
Merhaba hanımlar sitemizde 2 pozitif kişi varmış 2sinide bilmiyorduk soylemiyorlar yani bi komşumuz köpegi olana ilaç getiriyorlar öyle duyup yöneticiye soyluyor ve gruptan yaziyor öyle haberimiz oldu

Ertesi gün dezenfekte edildi site ama galiba hergun yakindaki parka goturuyomuş köpegini dün de yine komşu görmüş akşam 45 dakkaya yakın çıkmış gruptan yazıldı bide üste çıktı ses kaydi yolladi köpeğim havayamı sıçsın diye gerizekalı

Doktoru söylemiş kimsenin olmadigi yerlerde geç saatlerde çıkabilirsiniz diye zırvaladı bu doğrumu köpegini çıkartmak için 24bsaate çıkıyorum dedi asansore biniyor kapıya dokunuyo dış kapı da kapıyı acmak için şifre giriyor 😔😔

Merhaba hanımlar sitemizde 2 pozitif kişi varmış 2sinide bilmiyorduk soylemiyorlar yani bi komşumuz köpegi olana ilaç getiriyorlar öyle duyup yöneticiye soyluyor ve gruptan yaziyor öyle haberimiz oldu

Ertesi gün dezenfekte edildi site ama galiba hergun yakindaki parka goturuyomuş köpegini dün de yine komşu görmüş akşam 45 dakkaya yakın çıkmış gruptan yazıldı bide üste çıktı ses kaydi yolladi köpeğim havayamı sıçsın diye gerizekalı

Doktoru söylemiş kimsenin olmadigi yerlerde geç saatlerde çıkabilirsiniz diye zırvaladı bu doğrumu köpegini çıkartmak için 24bsaate çıkıyorum dedi asansore biniyor kapıya dokunuyo dış kapı da kapıyı acmak için şifre giriyor 😔😔
ama bi taraftan haklı , köpeği ne yapsın. Komşu karantinadan çıkana kadar köpekle diğer kişiler ilgilensin o zaman

Maskesini eldivenini takıyorsa kalabalık olmayan saatleri tercih ediyor ve asansör kullanmıyorsa kadın haklı. Köpek de bir can, tuvalet ihtiyacını gidermesi lazım. Dışarı çıkmasın istiyorsanız köpeğe bakmayı teklif edebilirsiniz
Eldiven kullanmiyor asansörü kullaniyor aneside sitede ama ilgilenmiyor sanırım

Doğru söylüyo köpeği havaya mı sıçsın? Eve mi sıçsın napsın? Ne tahammülsüz insanlarsınız ya. Sanki keyfinden çıkıyo dışarı. Köpeğin belli saatleri vardır alıştığı çıkmak zorunda. Gece çıkınca asansöre binmeyecek mi kapıyı tutmayacak mı, uçarak mı çıkacak camdan? Merdivenden inse bu kez de merdivenden indi. Komşunuza gerizekalı demeniz de hoş değil!!

Ailesi de sitede oturuyor onlar sıçtirsın köpeğini

Bunun kararını vermek size düşmez. Yapabileceğiniz tek şey köpeği ben tuvalete çıkartabilirim diye teklifte bulunmak. Kadında hatalı bulduğum nokta eldiven takmaması bunun için ricada bulunabilirsiniz . Ayrıca üslubunuz gerçekten çok çirkin onu da eklemek isterim

Emin olun apartmaniniza hergun onlarca koronali insan giriyordur
Asansorde , kapida vs herkes kendi onlemini almak zorunda , misal ben asansore bindigimde bir pecete ile basiyorum dugmeye , kapiyi pecete ile tutup iner inmez de ellerimi yikiyorum
Korona belirtisi tasimayip mikrobunu tasiyan milyonlarca insan var , o yuzden korona teshisi konmus biri evden cikmia diye paniklemeyin , siz kendi tedbirinizi alin
Adam sonuçta insanlardan uzak bir yerde kopegini gezdiriyor , o kopek sokaga cikmak zorunda , adamin yapacagi birsey yok
Annesi gezdirsin demissiniz ama annesi risk grubunda ise adaminevine gitmemek istemesi çok normal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X