- 19 Ekim 2017
- 709
- 2.832
- 63
Şimdi sana gizli bir şey söyleyeceğim Kulagını getir kimse duymasın yoksa tartışma çıkıyorSende oku boş durma hadi bakiyim![]()
Allahım kabul etsin inşallah![]()

Aminn. Allah razı olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi sana gizli bir şey söyleyeceğim Kulagını getir kimse duymasın yoksa tartışma çıkıyorSende oku boş durma hadi bakiyim![]()
Allahım kabul etsin inşallah![]()
Tamam ozaman izinlisin şimdilikŞimdi sana gizli bir şey söyleyeceğim Kulagını getir kimse duymasın yoksa tartışma çıkıyorben adetim okumuyorum.
Aminn. Allah razı olsun![]()
Ne çabuk okundu bende hala okuyordumKızlar 70.000 Tebbet okundu. Allah razı olsun..
Bir haftadır falan baya okunuyordu zatenNe çabuk okundu bende hala okuyordummaşallah
Allah kabul etsin ozamanBir haftadır falan baya okunuyordu zatenbir günlük degil benim yeni haberim olmuştu. Şimdi bitirmişler valla maşallah. Şimdi başka şeyler çekiyorlar da ben Tebbet Suresi için açmak istemiştim belki bir faydamız olur diye.
![]()
Aminn hepimizinkini böylece bir sayfa daha kapanmış olduAllah kabul etsin ozaman![]()
Kısa sürdüAminn hepimizinkini böylece bir sayfa daha kapanmış oldu![]()
Hiç sorma 24 saati tamamlayamadı açtıgum sayfaKısa sürdübaşka dualara inşallah
Olsun bir tek ben katıldım zaten benle 70.000 bin toplanmazdiHiç sorma 24 saati tamamlayamadı açtıgum sayfa![]()
Öyle deme inşallah 70.000'e bedelsin niyetinleOlsun bir tek ben katıldım zaten benle 70.000 bin toplanmazdi![]()
InşallahÖyle deme inşallah 70.000'e bedelsin niyetinle![]()