İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar korse önerisi?

m1m2m3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
278
0
96
Balıkesir
merhaba arkadaslar.38 beden pantolon giyiyorum.asil sormak istedigim, benim bedenime gore korse varmidir? pek korselik bi durumum yok aslinda ama cuma gunu ozel bi yere gidicem.pantolonun icinde bacaklarim ince dursun istiyorum.ic bacak kismim kalin duruyo korseleri genelde 2 beden daha kucuk almak gerekiyomus galiba.34 beden korse varmidir ki :/

34 beden korse oluyor mu bilmiyorum ama benim arkadaşım da 38 bedendi kendine S beden korse aldı gayet güzel toparladı

Belkı 34 beden korse bulursun ama alma ıkı beden kucuk korse senı fıt gostermekten zıyade sankı kılon varmıs gıbı portler buda hos bır goruntu olmaz ornegın kalca kısmından yanları portler yada pacalu korse gıyersen bacak kısmın portler en uygunu bır benden kucugunu almaktır yada s beden

Tabiki oluyor aldıgınız yerde denersiniz zaten hangisi size uyarsa onu alırsınız. o kadarda kendınızı sıkıp bunaltmayın 10 dakkadan fazla duramazsınız cunku gercekten sıkıyolar

tesekkur ederim cevaplariniz icin.fazla kilom yok ama sadece ic bacak ve kalcami toparlamasi icin istiyorum.pantolon giyince bacaklarim kalin duruyor.yarin aradigim gibi bi korse bulurum insallah :)

Aynı durumdayım. Yalnız hafif karnımı ve simit bölgemi toparlaması için alacağım ben... 2 beden küçüğü var mıdır bilemiyorum. Bakacağım. :44:

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Merhabalar, benim aldığım korse için birebir beden ölçünüzü alın uyarısı vardı. (menteş korse.)

Daha küçüğünü değil, zaten inceltecek şekildeymiş bedenler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…