Kortizon İğnesi ? Lütfen Yardımcı Olun..

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, Benım tam ameliyat olalı 1 yıl oldu. Sol burun ucumda yuvarlak çıkıntımı desem bombemı desem ama içten sivilce gibi duran sert birsey vardı. Biraz ufaldı ama gecmedi. Doktorum bi kac ay daha bekle gecmezse iğne yapabiliriz dedi. Yada istersen ufak bir operasyonda yapabilirim diyor. Bu iğnenin yan etkileri varmı gecirirmi acaba. Yardımcı olabilirmisiniz

canım benimde 10 ay oldu benimde sol tarafta bi çıkıntı var rica etsem özelden konuşabilir miyiz foto falan atar mısın

Kortizon iğne bana yapılmıştı.burun ucu çok ödemliydi.faydası olmuştu.yapılan iğnenin kortizon olduğunu dahi bilmiyodum. Buradan öğrendim.dr.bişey söylememişti.gittim muayene esnasında dr.iğne yaptı.

Kortizon iğne bana yapılmıştı.burun ucu çok ödemliydi.faydası olmuştu.yapılan iğnenin kortizon olduğunu dahi bilmiyodum. Buradan öğrendim.dr.bişey söylememişti.gittim muayene esnasında dr.iğne yaptı.
Merhaba.benim ameliyatımın üstünden bir sene geçti ama burnumda ödem ve kalınlık duruyor.doktorum iğne yapacak ama yan etkilerinden korkuyorum.sizde deride renk değişikşiği fazla doku erimesi gibi şeyler oldu mu?şu an burnunuz inceldi mi?

Merhaba.benim ameliyatımın üstünden bir sene geçti ama burnumda ödem ve kalınlık duruyor.doktorum iğne yapacak ama yan etkilerinden korkuyorum.sizde deride renk değişikşiği fazla doku erimesi gibi şeyler oldu mu?şu an burnunuz inceldi mi?

Bende herhangi birşey olmadı. Burun ucumda incelme oldu.faydası oldu yani geçmis olsun. Kortizon olalı 1 sene oldu.onun üstüne burun sırtından düzeltme için tekrar ameliyat oldum 5.aydayım.su an bi sıkıntım yok

Bende herhangi birşey olmadı. Burun ucumda incelme oldu.faydası oldu yani geçmis olsun. Kortizon olalı 1 sene oldu.onun üstüne burun sırtından düzeltme için tekrar ameliyat oldum 5.aydayım.su an bi sıkıntım yok
Teşekkürler ilginize.inşallah iğne işe yarar ve tekrar ameliyat olmak zorunda kalmam ben de

merhaba benimde 10 ay oldu burun sırtım düz inmiyor çıkıntı var acaba kortizon iğnesi bu konuda işe yarar mı sizin burun sırtınıza nasıl bir işle uyglandı cevap verirseniz sevinirim

Benim burun sırtımda kemik kaynamamıştı ters v gibiydi.kemik törpulendi.burun sırtı daha ince derili burun ucuna göre kortizonunda deri inceltme gibi bi yan etkisi var.dr.unla konuş derim mantığına yatarsa karar verirsin.geçmiş olsun

Back
X