koru çukurambar da doktor seçimi

hero06

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
41
3
merhaba arkadaşlar ben nisanda koru hastanesi ile anlaşmaya karar verdim. ama bu seferde hangi doktora gideceğime karar veremedim. ben bayan doktor istediğim için aylin anıl hanım ile özge çiçek hanım arasında ikilemde kaldım. bu doktorlara muayene olan kişiler yorumlarını paylaşırsa sevinirim.

koru çukurambara giden kimse yok mu? lütfen arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

Aynı durumdayım.bir dahaki kontrolumde koruya baslamayi dusunuyorum.Aylin Hanima gitmeyi dusunuyorum ama eminde olamiyorum.fazla yorumda bulamadim hakkinda.hastasi olanlar yazarsa bende cok sevinirim

merhaba ben geçen hafta aylin hanıma gittim korudan doğum paketi aldım. ilk muayeneden pek bir şey anlamadım. ilerleyen muayenelerde izlenimleri anlatacağım

Selam kizlar ben daha yedi ay once dogum yaptim doktorum Özge hanimdi guler yuzlulugu sicakliligini ilgisini baska bi doktorda gormedim kendime cok yakin hissettim zor donemlerde destegi mukemmeldi ki zaten hamilelik pisikolojisini yasayan bilir cok cok mutluyum iyiki kendisiyle tanismisim oglumu sag salim kucagima aldim

Selam kizlar ben daha yedi ay once dogum yaptim doktorum Özge hanimdi guler yuzlulugu sicakliligini ilgisini baska bi doktorda gormedim kendime cok yakin hissettim zor donemlerde destegi mukemmeldi ki zaten hamilelik pisikolojisini yasayan bilir cok cok mutluyum iyiki kendisiyle tanismisim oglumu sag salim kucagima aldim
Merhaba ben de korudan aylin hnima randevu aldim yarin icin. Dogum paketi nedir tam olarak? Neleri kapsiyor? 10 muayene ucreti diyeokudum bir yerde oyle mi yoksa basladiginiz haftadan itibaren tum muayeneler mi dahil? Toplamda en fazla kac kez muayene olunuyor ve tahliller paketsiz cok tutuyor mu? Boyle bir seyi aklima bile getirmek istemiyorum ama nasibn nr oldugu belli olmaz. Gebelik bikac hafta sonra Allah korusun dusukle sonuclanirsa odenen ucret ne oluyor?

doğum paketi 16 haftadan önce başlarsanız 10 muayene +ilk kan ve idrar tahlilleri+2 li test+ 4 lü test+ şeker yüklemesi+ 30. haftadan sonra nst + normal doğum 1 gece yatış sezeryan 2 gece yatış. diğer her şey ekstraya giriyor ve ücretler yüksek mesela epidural +500 lira. 16. haftadan sonra ise 7 muayene+4 lü test+ şeker yüklemesi+ 30. haftadan sonra nst + normal doğum 1 gece yatış sezeryan 2 gece yatış. düşük falan olursa olduğunuz muayeneleri çıkarıp geri kalanı veridklerini söylediler ama farklı bir hesaplama ile.
ben aylin hanıma gidiyordum ama bu son muayenede iyice biz de olumsuz etki bıraktı ve bundan sonraki muayeneler için özge hanıma gitmeye karar verdim. aylin hanım ekstradan bir sürü tahlil ve detaylı ultrason istedi. bunun içinde aydan birinin özel muayenehanesini önerdi. oraya fiyat sorduğumda sadece detaylı için 400 lira istediler. bende devlet hastanesinde yaptırdım bütün testleri. sonuçları ona göstermeye gittiğimde sonuçlara dönüp bakmadı bile. adamına göre muamele yapıyor. bu beni ve eşimi çok rahatsız etti. ben doğum paketi almasaydım bu hastaneden vazgeçerdim. ama hepsini nakit verdim. param yanmasın diye sadece doktoru değiştirebildim. bakalım inşallah özge hanımdan memnun kalırım.
işin özüne gelecek olursam bence doğum paketi almayın doktorla uyuşmayabilirsiniz de ben bu ihtimali düşünmemiştim.

Hayırlı ramazanlar. Evet 24. Haftada gittim aylin hanımdan çok daha iyi göründü bize ilgilendi açıklamalar yaptı korkularımızı yenmemize açıklamaları ile yardımcı oldu. Şimdilik memnunun inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Hayırlı ramazanlar. Evet 24. Haftada gittim aylin hanımdan çok daha iyi göründü bize ilgilendi açıklamalar yaptı korkularımızı yenmemize açıklamaları ile yardımcı oldu. Şimdilik memnunun inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
Bende özge hanıma gidiyorum şimdilik bende memnunun herşeyi söylüyor insanın aklında bir soru bırakmıyor bizde 13+2 yiz sordunuzmu hiç gece doğum olursa kendi mi giriyor ben hep unutuyorum

merhaba ben hiç doğumla ilgili konuşmadım zaten sadece bir kere muayene oldum 28. hafta da tekrar gidicem aklıma gelirse o zaman sorarım. ama bence ne zaman olursa olsun doğuma girmesi gerek diye düşünüyorum.

Bencede girmesi gerek bende 8 temmuzda gıdeceğım ınsallah o zaman sorarım cinsiyetiniz nedir?

Benim ilk gebeliğim tam belli değil daha ama doktor %60 erkek dedi bakalım hayırlı olsunlar da

merhaba ben de 5 haftalık hamileyim. ben de özge hanıma gitmeyi düşünüyorum. hero06 ve f_tuğçe siz son muayeneleriniz de de memnun kaldınız mı özge hanımdan?

merhaba ben de 5 haftalık hamileyim. ben de özge hanıma gitmeyi düşünüyorum. hero06 ve f_tuğçe siz son muayeneleriniz de de memnun kaldınız mı özge hanımdan?
Ben şuanda 19 haftalık oldum başından beri özge hanıma gidiyorum bir sorun yaşamadım şükürler olsun çarşamba gideceğim en yakın olarak

kısa süre içinde cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. :) ben de Perşembe günü gideceğim inşallah. inşallah ben de pozitif elektrik alırım özge hn dan.

ben de yarın 32 hafta bittiğinden çalışabilir raporu için gideceğim. bu özge hanıma kaçıncı muayenem hatırlamıyorum ama aylin hanımdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. geçen hafta bebeğimin videosunu verdi. çok hoşuma gitti.

X