Koru Hastanesi Op. Dr. Ahmet ÖZEK Hastaları.

yagiz-cinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
28
5
86
41
Arkadaşlar, Koru Hastanesinde Dr. Ahmet bey ile hamilelik dönemimin ilk aylarında eşimin işyerinden bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştık. Aradan geçen 9 ay boyunca bizi çok güzel motive ederek hamilelik stresinden ve gerekli kontrolleri yaparak rahat bir gebelik süreci geçirmemizi sağladı. Bebeğimiz iki aylık oldu. Sağlıklı bir doğum yaptıysak önce Allah'ın yardımıyla sonrada ahmet hocanın engin tecrübesi sayesinde olmuştur. Herkese tavsiye ederim.

ahmet beyi yozgatta çalışırken tanıyorum.çok iyi bir doktordur.koru hastanelerinin fiyatları uygun olsaydı kesinlikle giderdim

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 yıldır Ahmet beyin hastasıyım. 3 ay önce doğum yaptım . Hamilelik sürecimde riskli gebeliğim olduğu için gitmediğim doktor kalmamıştı. Ahmet bey ile tanıştım ve bizimle yakından ilgilendi. Hamileliğim de ki risk durumları ve endişelendiğimiz bütün konular şuan bertaraf oldu diyebilirim. Çok şükür bebeğimde bende şuan çok sağlıklıyız. Kendisine çok teşekkür ediyorum ve jinekolojik yada doğum sürecinde gitmeniz gereken tek adres Ahmet bey diyebilirim. Şiddetle tavsiye ediyorum :)

arkadaşlar merhaba benim 6 haftalık gebeliğim var kontrollerimi ahmet bey yapıyor doğum paketi aldık 5500tl bence çok uygun doğum paketi almasaydık yaklaştık 8000tl falan ücret ödemek zorunda kalacaktık hem ahmet beyden çok memnunum hemde doğum paketi çok iyi bence koru hastanesinin gebeler için böyle bir fırsat çıkarması süper olmuş :)

Annem, yaşadığı kadın rahatsızlığından dolayı yıllarca doktorlara gidip durdu. Ta ki yolumuz koru hastanesinde ahmet beyle karsılasana kadar. Cok memnun kaldık. Bu nedenle ben de hamileliğimde kendisini tercih ettim. Tıbbi ve manevi anlamda her türlü yardımcı oldu. Bir daha ihtiyacım olursa tereddüt etmeden tercih edeceğim doktor. Kendisine cok tesekkür ederiz.

forum sitelerini karıştırırken birden doktorumun(Dr. Ahmet ÖZEK) ismini gördüm ve minnet duyma sevincimi paylaşayım istedim. Dr Ahmet beyle zorunlu hizmet görevi yaparken ilk bebeğim vasıtasıyla tanıştık. hamileliğim 16. haftalarına kadar samsunda başka bir doktora gidiyordum ve bebeğimde 3 boyutlu ultrason sonucu safra kesesinde kistler olduğunu ve önemli olduğunu söylediler. ağlamaktan yıkılmıştım ta ki Dr Ahmet bey le karşılaşıp onun eşsiz ultrason bilgisi ni duyana kadar. gerçekten mükemmel bir doktor. zaten ilk gördüğümde iyi bir doktor olduğunu kendine olan güveniyle bilgisiyle sıcaklığı ve samimiyetinden anlamıştım. doktora güven çok önemli. o sebeple ikinci bebeğimi de Dr. Ahmet bey nerdeyse ben ordayım dedim ve hiç yol uzak demeden aklımı başka doktorlar karıştırmadan düzenli Dr Ahmet beye gittim. Allahıma çok şükür olsun hiç bir sorunsuz onu da kucağımıza aldık. tabi ilk bebeğimde yaşadıklarım benim için tecrübe oldu. Dr Ahmet ÖZEK beyi herkese tavsiye ederim. ona minnet borçluyuz..gülen yüzü ve her zaman tebessümü olan ender doktorlarımızdan..

Ahmet beyin odasından cıkarken ilgilenildiğinden hiç bir ayrıntının atlanmadıgından ve güvende oldugundan emin bir şekilde cıkıyorsunuz.

Dr Ahmet Özek'e gitmeye Ankara'ya geldikten sonra ikinci bebeğime hamileyken internette CVsini okuduktan sonra karar verdik. Kendisiyle tanıştıktan sonra da nezaketi ve iletişiminden oldukça memnun kaldık. Yeterince güler yüzlü ve stresten uzak yaklaşımı insana güven veriyor. Her ultrason muayenesinde mutlaka gördüklerini sizle paylaşarak izlemini sürdürüyor. Tüm sorularınızı rahat rahat cevaplıyor ve hiçbir şekilde muayeneyi aceleye getirmiyor. Ameliyatım öncesinde de yaşadığım stresi O'nun güven verici ve rahatlatıcı tavrı sayesinde atlattım diyebilirim. Çalıştığı Koru hastanesinin de zaten yeni bir hastane olması itibariyle imkanları ve konforu malum.

Back
X