Korunamayan çaresiz ben :(

Bir şey olmaz diyen kocam, şuanda büyük bebeğimle uyuyor.
İkincisinde kondomla korunurken ‘ aman ne olur ne olmaz bu riskli oldu ertesi gün hapı alayım iç’ dedi, diğer bebeğimin de ben başımdayım.
Artık cinsel münasebetimiz rüyalarda yaşanıyor.
Aynı odada bulununca hamile kalıyormuşum:KK70:
Valla korkumdan soruyomda.. condomu kullanmayi mi bilmiyoz biz halk olarak nedir?

Gece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Tehtit mi ediyorsun sen bilirsn dedi 15 gün oldu hala tık yok kötü mü dedim????
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim
Üşenmiyor resmen işine gelmiyor.

İlişkinin en başında takılması lazım ama çoğu kişi ilişkiyi engelsiz yaşatıp son anda kullanıyor. Sanırım bu yüzden gebelikler.
Iste bunu ben biliyorumda.. o kadar cok okuyorumki burda condomla hamile kaldim olayini.. ya bilmiyoz dogru kullanimi ya da gidip seyyar saticidan mi aliyoz bunlari bilmemki:)

Iste bunu ben biliyorumda.. o kadar cok okuyorumki burda condomla hamile kaldim olayini.. ya bilmiyoz dogru kullanimi ya da gidip seyyar saticidan mi aliyoz bunlari bilmemki:)

Size katılıyorum. Yani sonradan kullanmakla hiç kullanmamak arasında bir fark olmadığını görüyoruz aslında :)

Yok yok bizimki doğrusu neredeyse 5 yıl bu şekilde koruma sağladık biz. Ve korunarak gebe kaldım diyenlere hep hayretle baktım

Size katılıyorum. Yani sonradan kullanmakla hiç kullanmamak arasında bir fark olmadığını görüyoruz aslında :)

Yok yok bizimki doğrusu neredeyse 5 yıl bu şekilde koruma sağladık biz. Ve korunarak gebe kaldım diyenlere hep hayretle baktım
Gecen biri geri cekilme yontemini bile savunuyodu burda valla.. bazi seyleri dogru yapmak gerekiyo bencede. Mesela prezervatif icerde kaliyo der bazilari.. onuda aklim almazdi.. oturdum bastan sona prezervatif nasil kullanilir onu arastirdim. Gorunuste takcan bitcek gitcek gozuyle baktigi bi durum halbuki.

Zor geldiğinden değil. İstemiyor daha çok zevk alabilmek için maalesef. :(

Ben condom ile hamile kaldım gayet planlı bi gebelikti ama, defalarca yırtıldığını hatta parçalandığını gözlerimle gördüm. İlişkide tempo arttığı zaman ya da vajinada kuruluk oluştuğu zaman sürtünme ile gerçekten yırtılıyor en kalitelisi bile. Biz bildiğimiz okey marka, yani şu an en iyisi denileni kullandık 1 buçuk yıl, çok kez yırtıldı, ki takmadan kontrol etmemize rağmen, ilişki sonunda çıkarırken bi bakıyorduk prezervatifin yarısı yok :KK53: cidden olabiliyor yani böyle şeyler.

Ben condom ile hamile kaldım gayet planlı bi gebelikti ama, defalarca yırtıldığını hatta parçalandığını gözlerimle gördüm. İlişkide tempo arttığı zaman ya da vajinada kuruluk oluştuğu zaman sürtünme ile gerçekten yırtılıyor en kalitelisi bile. Biz bildiğimiz okey marka, yani şu an en iyisi denileni kullandık 1 buçuk yıl, çok kez yırtıldı, ki takmadan kontrol etmemize rağmen, ilişki sonunda çıkarırken bi bakıyorduk prezervatifin yarısı yok :KK53: cidden olabiliyor yani böyle şeyler.
Ok iyi bi marka degil o zaman. Durex kullandik kullaniyoruz biz sasmam ondan. Hic oyle birsey yasamadim ben sahsen. Diyorum nasil bi sevisme yasiyonuz arkadas yarisi parcalaniyo :))

Kullanmayi reddetmiyosa kendin al. Ben kendim aldim esimde alir sorun yok. Sorun bizde kullanmakta ne yazikki.

Bu tarz seyler almaya neden utaniyo millet anlamiyorum. Ped, agda, jilet, prezervatif:) insan ihtiyaci neden utanilacak? Condom almamis olsan sex yaptigini bilmiyolar mi? Bilseler ne hem? Bunu asla anlamiycam
Utanan yok ortada .isine gelmiyor almiyor.almicam bende kendi bilir .yillardir hastaneye git sira bekle ria taktir ki 3 kez kaydi eziyeti siz dusunun.olmadi d. Kontrol hapi.kendi bilir

Ok iyi bi marka degil o zaman. Durex kullandik kullaniyoruz biz sasmam ondan. Hic oyle birsey yasamadim ben sahsen. Diyorum nasil bi sevisme yasiyonuz arkadas yarisi parcalaniyo :))

Öyle sürekli sürekli değil tabi ama 1,5 yılda ortalama bi 4-5 kez yaşadık bunu. Doğumdan sonra birde durex deneyelim madem hiç almamıştık heralde onu.

Markette o kadar cok alan oluyor ki hep erkekler aliyor ben daha kizin aldigini bir kez bile gormedim.
bir de onun barkodunu bulmaya calusmasi cevir allah cevir :D ilk baslar cok utaniyordum simdi artik cok alistim bi de 19tl biri 10 tl biri nsil bu kadar pahali olur yahu :D bide cesit cesit. Ama erkekler genelde sevmiyor sanirim bu prezarvatf isini. Bnm esimde asla sevmez ama bnde ria var ve hic sikinti yasamadim. Esine soyle alsin. Almiyorsada cinsellik olmadigi zmn mecbur alacak. Biraz daha sabir

Utanan yok ortada .isine gelmiyor almiyor.almicam bende kendi bilir .yillardir hastaneye git sira bekle ria taktir ki 3 kez kaydi eziyeti siz dusunun.olmadi d. Kontrol hapi.kendi bilir
Esin icin demiyorum ben sen al diyomus ya? Sen niye almiyosun? Al gercekten bu seferde kullanmazsa o zaman anlarsinki derdi almak degil kullanmakmis. Ben esime baglattir diyorum diger taraftanda istemiorum. Bu kdr dusundukten sonra insanda zaten istek mistek kalmiyor

Markette o kadar cok alan oluyor ki hep erkekler aliyor ben daha kizin aldigini bir kez bile gormedim.
bir de onun barkodunu bulmaya calusmasi cevir allah cevir :KK70: ilk baslar cok utaniyordum simdi artik cok alistim bi de 19tl biri 10 tl biri nsil bu kadar pahali olur yahu :KK70: bide cesit cesit. Ama erkekler genelde sevmiyor sanirim bu prezarvatf isini. Bnm esimde asla sevmez ama bnde ria var ve hic sikinti yasamadim. Esine soyle alsin. Almiyorsada cinsellik olmadigi zmn mecbur alacak. Biraz daha sabir
Prezervatif erkege kayganlastirici kadina aitmis o yuzdendir:)) ole okumustum

Gece gece dert oldu kizlar cinsellige acamadigm icin buraya aciyorum konuyu.
eşime 40 kere söledim sanirim prezervatif kullanmasıni adam marketten almaya üseniyor.alana kadar yanima yaklasma dedim bende.
Tehtit mi ediyorsun sen bilirsn dedi 15 gün oldu hala tık yok kötü mü dedim????
Ria taktırdm 3 defa kaydı.takması cıkarması acisı ızdirabi.ondan vazgeçtim.dogum kontrol hapi butun yan etkilerini gosterdi bende bi tanesini bile atlamadi saolsun.igne ara kanama yapiyor diye duydum ben istemiyorum
Kaldi bize geri cekilme e bu da dogum kontrol yöntemi degil bise olmaz da olmaz diyor adam kafa mı basmiyor nedir cozemedim.gece gece aklima geldi yine anlatip rahatlamak istedim okuyan herkeze tesekkur ederim
Geri cekilme ile tam 5yil korundum bir sey olmadi

Back
X