Korunduk ama reglim 2 gün gecikti

maviay235

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
16
1
1
19
Sadece en başta bir kere korunmasız ilişkiye girdik ama sonrasında hep prezervatif vardı. Boşaldıktan hemen sonra da dışarıya çıkardık. Ama reglim 2 gün gecikti. Belki prezervatif dışından bir iki damla bulaşmıştır. Ama çok telaşlanıyorum. Karnım her regl öncesi gibi ağrıyor ama gecikti. Normal adetimden 5 gün önce falan ilişkiye girdik

2 gün gecikme gecikme bile sayılmaz havalar anamızı ağlattı. Prezervatifi hep başında mı taktınız ilişkinin?

2 gün gecikme gecikme bile sayılmaz havalar anamızı ağlattı. Prezervatifi hep başında mı taktınız ilişkinin?
İyi günler kizlar adetim üç gün gecikti bugün üçüncü gün ve hala olmadım bekliyorum ilişkimin üzerinden 17 gün geçti ocak1 de adet olmuştum 30ocakta olmam gerekirken hala olmadim.korunmali bir iliskiydi hiç bir belirtim yok adet olucakmisim.gibi kasıklarım ve karnım arada ağrıyor ama geçiyor ne yapmam gerek bilmiyorum normalde iki gün gecikirdi en fazla genelde düzenli olurdum ama bu ay olmadım test yaptırmalı mıyım kendime anne olmak için erken hissediyorum lütfen bana yardımcı olun

Back
X