Aile Planlaması Korunma yöntemi deri altı implantı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

1MEY

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
4
0
1
30
Kızlar merhaba deri altı implantı yaptıran var mı ? Korunma yöntemi olarak en güvenlisi diye biliyorum ama nasıl yaptırdığını sonraki süreciyle ilgili bilgi verebilecek olan var mı ?

Kızlar merhaba deri altı implantı yaptıran var mı ? Korunma yöntemi olarak en güvenlisi diye biliyorum ama nasıl yaptırdığını sonraki süreciyle ilgili bilgi verebilecek olan var mı ?
En güvenlisi die bişey yok aşkım arkadaşım deri altı implantı yaptırdığı ay hamile kaldı güvenilir mi sence bir diğer arkadaşım spiral varken hamile kaldı prezervatif de ben sevmiyorum en iyisi doğum kontrol hapı ama onda da riskleri çok sen karar ver hangisi güvenilir??

Hadi ya ama ilk haftalarda ek korunma gerekiyo sanırım onunla ilgili olabilir mi arkadaşının durumu

Hadi ya ama ilk haftalarda ek korunma gerekiyo sanırım onunla ilgili olabilir mi arkadaşının durumu
Bilmiyorum aşkım şimdi kızı 2 yaşında nasıl korunduklarinı da sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…