Korunma yöntemi hakkına…

Aylık ve 3 aylık korunma iğneleri var. Yan etkileri nedir bilmiyorum ama doğum sonrası ben bunu düşünüyorum
Merhaba ben aylık iğneye başladım 5 aydır vuruluyorum bıraktıktan ne zaman sonra kaç ay sonra hamile kalırım

Merhaba bayanlar 5 aydır aylik iğne vuruluyorum 2 yaşında kızım var bıraktıktan kaç ay sonra hamile kalırım.

Merhaba ben aylık iğneye başladım 5 aydır vuruluyorum bıraktıktan ne zaman sonra kaç ay sonra hamile kalırım
Bende size sorayım aylık iğneler adetinizde problem teşkil etti mi acaba? Kilo alımı? Hormon bozuklukları gibi?

Neden burun kıvırayım soruyorum tüp bağlatma dışında hepsi hakkında tecrübesi memnuniyeti olan kim varsa fikrine de bilgisine de açığım. Söylenenleri yazdım ben tecrübe edinmedim ki. Bu sebepten de konu açtım.
Ayrıca evet çok erken oldu ama bir noktada zaten 2 yaş kadar bile ara vermek gibi bir şansım yoktu benim myom ameliyatı oldum doktorum 2. Çocuk yapmayı düşünüyorsan çok erteleme myomların tekrarlıyor bebekle büyüyor tekrarlayan düşüklere sebebiyet verecek dedi. Haliyle bebeğim en fazla 1,5 yaşına geldiğinde tekrar yapmak gibi bir planımız zaten vardı. Milyon tane sağlık sorunu yaşadım o konuda.
Valla dogum yaptiktan 2 ay sonra hemen sprial taktirdim hic kayma filan olmadi. Kanama da normal adet kanamasi. Bakir sprial en guzeli ha olmadi. Cilt alti implant

Back
X