Korunma yöntemleri acil cevaplar

melikebyhn12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2021
1.150
871
73
26
Arkadaşlar 2 ay sonra evleniyorum ve korunma yöntemleriyle ilgili pek bilgim yok ne yapmam gerekiyor acil cevap verir misiniz

1. En çok bilinen spiral vajinaya takılıyor gebelik düşünüldüğünde çıkarılıyor doktorlar tarafindan 2. Prezervatif eşiniz kullanacak 3. Doğum kontrol hapı kadınlar içer günlük olarak 4. Korunma iğnesi aylık üç aylık periyotlarla kadınlara yapılır.

Arkadaşlar 2 ay sonra evleniyorum ve korunma yöntemleriyle ilgili pek bilgim yok ne yapmam gerekiyor acil cevap verir misiniz
Yapman gereken kadin doğuma gidip ayni şeyi doktora söylemen. 3 aylik ignelerin yani etkileri fazla olabiliyor doğum kontrol haplarının hangisi sana uygundur veya spiralle ilgili daha detayli bilgi almak için mutlaka hekimr başvur birlikte karar verin

Bence en etkili korunma yöntemi doğum kontrol hapı doktora git ve sana uygun olan bir hap versin sana gününü şaşmadan saati saatine her gün koruyuculuğu %99,9 oluyor. Ben bıraktığım ay hamile kaldım. Prezervatif de bazen delik olabiliyor vs güvenemiyorum. Spiral taktıran oluyor ama bir akrabam spiral varken hamile kaldı :D 3 aylık iğneler oluyor ama onları kullanan çevrem de ki herkes çok fazla kilo aldı yan etkisi oluyor. Bence en mantıklısı doğum kontrol hapı.

Doğum kontrol hapı ilerde bayanda sorunlar yaratabilir (benim ablam 2 sene kullandı bıraktı 17 senedir çocuğu olmuyor ) geri çekilme yöntemi de eşinizde sperm sorununa yol açıyor . Diğer korunma yöntemlerini deneyebilirsiniz

Back
X