Korunma yöntemleri. .

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.184
11.107
248
Ben de yeni evliyim. Hanımlar ben hamile kalmayı zorlaştıran bi faktörün de hamilelik düşünülmeden önce kullanılan doğum kontrol ilaçlarının olduğunu düşünüyorum. Ki eminim bilimsel olarak da vardır böyle bi şey sanırım. Araştırmadım. Bu sorunu yaşayan çoğunluğun öncesinde ilaç kullanımı var mı? Merak ettim.

Allah burada derdini paylaşıp, derman arayan herkese nasip etsin inşallah. . . Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.

Ben de yeni evliyim. Hanımlar ben hamile kalmayı zorlaştıran bi faktörün de hamilelik düşünülmeden önce kullanılan doğum kontrol ilaçlarının olduğunu düşünüyorum. Ki eminim bilimsel olarak da vardır böyle bi şey sanırım. Şu an asla bünyeme hormon almıyorum bebek düşünmediğimiz halde. Eşim korunuyor. Araştırmadım. Bu sorunu yaşayan çoğunluğun öncesinde ilaç kullanımı var mı? Merak ettim.

Allah burada derdini paylaşıp, derman arayan herkese nasip etsin inşallah. . . Umudunuzu kaybetmeyin lütfen.
tabiki etkisi var
direkt hormonlarla oynuyor bu haplar

tabiki etkisi var
direkt hormonlarla oynuyor bu haplar

Ben de 27 yaşındayım. İlerde hamile kalmayı planladığımızda daannn diye olmayacağını biliyorum. Yaşım da küçük değil. O yüzden ağzıma bile sürmedim ki ilerde düşündüğümüzde ilaçların etkilerini atmayı beklemeyelim diye. Ülkemizde bilinçli kullanıldığını sanmıyorum bu ilaçların. Sanki her evlenen için kanunmuş gibi herkesin elinde bi hap. . .

Ben de 27 yaşındayım. İlerde hamile kalmayı planladığımızda daannn diye olmayacağını biliyorum. Yaşım da küçük değil. O yüzden ağzıma bile sürmedim ki ilerde düşündüğümüzde ilaçların etkilerini atmayı beklemeyelim diye. Ülkemizde bilinçli kullanıldığını sanmıyorum bu ilaçların. Sanki her evlenen için kanunmuş gibi herkesin elinde bi hap. . .
bence hiç gerek yok kullanmaya
maalesef bilinçsizce kullanılıyor
özellikle yeni evlenenler sürekli burdan soruyorlar hapı nasıl kullanmalıyım diye
gidiyorlar eczaneden 10-15 tl ye kolayca alıyorlar, doktora danışmak yok

bence hiç gerek yok kullanmaya
maalesef bilinçsizce kullanılıyor
özellikle yeni evlenenler sürekli burdan soruyorlar hapı nasıl kullanmalıyım diye
gidiyorlar eczaneden 10-15 tl ye kolayca alıyorlar, doktora danışmak yok

Aynen öyle. Belki bi sorun var kendisinde, haberi bile yok. Sonra bebek sahibi olmaya çalışınca belli oluyor ak ile kara. . Herkes böyle değil tabi ki. .

Burada bunları yazarken bile kendimi kötü hissediyorum, konuyla ilgisi olmayanları tenzih ederek yazıyorum. .

Back
X