korunma

• Konu Sahibi Konu Sahibi belginn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

belginn

Ziyaretçi
üç yıldır evliyim 18 aylık kızım var eşimle ilişkiye giriyorum pezervatifle zevk alamıyoruz riya taktırmayada korkuyorum evli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

ohhhh birinden zevk alma birinden kork:oklava:o zaman her yıl dogurursun bi tane :roflol:

ayol şaka dedim.ben evliyim.biz kendimiz korunuyorduk prezervatif evet fazla zevk vermiyor.dediigin gibi bende korkuyorum ama cok dikkatli olmak gerek.ben şimdi hamileyim saldım çayıra mevlam kayıra ;)

ah ozaman iki çocuk kafayı yerim saldım çayıra olurnu hiç

herkes için uygun olan yöntem farklıdır ve en uygunu doktor önerisi ile seçim yapmak bence.bana spiral uyar sana hap,bir diğeri kol altı implant kullanabilir.en iyisi doktora danışmak

her korunma yontemin bi zafi olur
malesef
hepsinden de korkabiliriz ama en iyisi bi doktora gorun o iyi bilir bence yani umarim
ben hic prezervatif kullanmadim kullanmayi da dusunmuyorum ne o plastik seyi aramiza sokmak istemiyorum acikcasi
ben hap kullaniyorum memnunum ne diyem

kız ria,spiral aynı şey=))

Ben bir hafta once ria taktirdim canim cok korkarak gittim ama hic korkacak bir sey yokmus 1 dk lik birsey kesinlikle tavsiye ederim.

evet haklısın bir an önce gitmeliyim dokyora igne korkusu var hastaneye girdigim an hertarafım uyuşuyo

Ben en iyisi hap diye düsünüyorum en azindan denemek gerekir....evet prez. zevk almak zor...

vallaha güzelim yazını okudum..

bende yeni evliyim henüz 4 ay olucak ve bende cocuk istemiyorum yani düşünmüyorum ve bu yüzden korunma yöntemlerini araşdırdım ve ben zaten hormon bozukluğundan rahatsız olduğum için evlenmeden öncede hormon tedavisi etkili 2 sene hap kullandım

petibelle diye ama öğrendimki bekar yaşda hap kullanmak uzun yıllar sonra kısırlığa yol açıyormuş bende araşdırdım ve implanon implant diye bir korunma yöntemi var riya dediğimiz çubuğun biraz farklı olanını kol altı ile dirsek arasına yerleşdiriyorlar hatda burda korunma yöntemi yazıları arasındada konu başlıkları var ordanda ayrıntılı bilgilene bilirsin

tatlım ben takdırdım ve 1 aydır kullanıyorum ve memnunum 96.9 koruma etkisi var 3 senelik bir koruma süreci var ufak tefek yan etkileri var bunlar her korunma yönteminde oluyor zaten bu yöntem 100lerce kadında 3 boyunca araşdırılmış ve denenmiş ve birtek hamile kalan yok umarım sana yardımcı olabilmişimdir güzelim herşey gönlünce olsunkaydirigubbakcemile5

Doğum yaptıysan bence en iyi en rahat korunma şekli spiral (ria) biz lisedeyken ders olarak görmüştük aynı zamanda staJınıda yapmıştık taktıran bayanlar çok memnun..Hem hormonal bir yöntem değil hemde prezervatif gibi hissetmiyosun ilişki anında istersen detaylı bilgiye google'dan arayarakta ulaşabilirsin.

ya açıkcası ben bu rianın altdan takılması tarafdarı değilim çok duydum şeylerden biri hamile kalma riski yüksek içerde kayma yaptımı çok rahatsızlık veriyor akıntı çok oluyor

adet düzensiz oluyor ve en kötüsü hamile kalınca çocukların vücudunda doğumda yapışmış çıkyormuş sırtında,bacakda ve yüzünde yapışım çıkdığını duymuşdum yani açıkcası ben hiç tarafdarı değilim ama herkesin kendi tercihi tabii herşey gönlünce olsun sevgilerkaydirigubbakcemile5

prezervatifi baştan taktırmayın arkadaşlar eşiniz bilir kendini boşalıca zaman taksın :))) önce sizi menmun etsin sonra kendini
:P

benim bi tanığım spiral taktırmış ama yinede hmile kalmış ve sprial bebeğin eşine saplanmış ve bebekle birlikte doğmuş...

özel doktordmı taktırdın

evet canım doktorumda taktırdım ben uskudar da .o kol altına takılanlar vucuda hormon salgılıyor tavsıye etmem spıralde ole bı durum yok sadece orda bakır oldugu ıcın spermle bı ayara gelınce reaksıyon gosteremıyo ve yumurtlama olmuyor.cok rahat ve cok memnunum.daha once tereddut eıp taktırmadıgıma yanıyorum.

Back
X