- Konu Sahibi Meltemmisin
-
Buralar korunmadığı halde yıllardır hamile kalmayanlarla dolu. Bir ay için fazla şaapmamak lazım1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum
Ben korunulmadıgı zaten sorun yoksa hamile kalınlır sanıyorum öyle degilmi yaniBuralar korunmadığı halde yıllardır hamile kalmayanlarla dolu. Bir ay için fazla şaapmamak lazım
DeğilBen korunulmadıgı zaten sorun yoksa hamile kalınlır sanıyorum öyle degilmi yani
Haklısnız fakat ben sadece olmamasından korktum korunmadıgında kalınır sanıyorum1 aylık evlilikte bu ne hırs bacım çocuk için
Biraz evlilik düzeniniz otursun..
Kimisi hemen kalır kimisi bir süre sonra..Haklısnız fakat ben sadece olmamasından korktum korunmadıgında kalınır sanıyorum
3.5 yıldır bebeğim olmuyor ve şuraya bir kere dahi konu açmadım insanlar boş yere girip vakit kaybetmesinler diye. 1 ay nedir ? hangi kafadasınız siz 1 ayda stres yapacak kadar ? çocuk bu hadi olsun diyince hemen olacak birşey mi ? allahım sen akıl fikir ver.1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum
Ne eglenmesiagam egleniiir bizimle
Kimisi hemen kalır kimisi bir süre sonra..
Yumurtlama zamanı değildir.. Çünkü reglden ortalama 2 hafta sonra yüksek yumurtlama ihtimali oluyor bazılarının.. Bazıların hemen döllenebiliyor bazılarının geç.. Sorun hemen olması değil kurban olduğum üzülüyorum ilk ayında çocuk yapanlara..
Biraz sabır evlenince hemen öküze bağlayan koca tipi aşırı fazla..
Biraz bilinçli çocuk sahibi ol..
[/QUOT
Açsaydın konu kimse kimseyi tutmamış konu açmak için beni kimse bilgilendrmedi bu konuda bu siteye bu yüzden üye oldum bilgi edinmek ayıp degl3.5 yıldır bebeğim olmuyor ve şuraya bir kere dahi konu açmadım insanlar boş yere girip vakit kaybetmesinler diye. 1 ay nedir ? hangi kafadasınız siz 1 ayda stres yapacak kadar ? çocuk bu hadi olsun diyince hemen olacak birşey mi ? allahım sen akıl fikir ver.
Teşekkür ederim beni anlayan çıktı sonunda evet gercekten bilmiyorum ögremcem inşallahBu kadar linç etmeyin kızlar. Gerçekten bilmiyorda olabilir. Sakin olun :)
Sana gelince konu sahibi ;
M Meltemmisin 1 Ay sorun değil. Bunun süresi uzadığında etkenler araştırılır. Birazcık sabırlı olmalısın.
Ve evhamsız. Denemeye devam
Canim bir aymis daha evleneli bismillah genelde duyduklarim 3 at yada 6 ay sonra hamile kaliyorlar yumurlama gunlerini takip et birgun arayla iliskiye gir benden tavsiye ben oyle kalmistm1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum
Tovbe bismillah 1 ay mı1 aylık evliyim Düzenli adet gördügüm ve korunmadıgım halde bu ay hamile kalamadım ,korunmadıgım halde neden hamile kalamadım bu bir hastalık acaba bir sorun olablir?mi yoksa ilk ay hamile kalmak şans işimi sadece merak ediyorum cocugu olmayan insanları gördükçe bendede korku oluştu stres yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?