Korunmadık , Hamile kalmamam gerek ne yapmalıyım?

arzumm344

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2020
6
4
1
28
Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )

Kesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız 🤔

Kesin bilgi için hastaneye gidiniz spermler ulaştıysa hayırlı olsun ama geçen gün bi üye zevk suyıylanda hamile kalınıyormuş demişti bu durumda birşey yapamazsınız 🤔
şuan 3,4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum , 7 gün sonra geçince evde test yapmayı düşünüyorum ama doğum kontrol hapıylada kontrol altına alamazmıyım ? hiçbir çözüm olamazmı ?

şuan 3,4 günlük bir adet gecikmesi yaşıyorum , 7 gün sonra geçince evde test yapmayı düşünüyorum ama doğum kontrol hapıylada kontrol altına alamazmıyım ? hiçbir çözüm olamazmı ?
Doğum kontrol habına bu şekilde başlanmaz en az birhafta önce başlamalıydınki korunma sağlansın diye

Ah beee madem dusunmuyodun bebek keske korunsaydin zamaninda yedin hurmalar .... simdi de tirmaliyo bence evde bi test yap

Evet soru gayet açık arkadaşlar , ertesi gün hapıda almadık, korunmadıkda . erkek arkadaşım dışarı boşaldı ama 4 gün adet gecikmesi oldu 7.güne kadar bekliyorum belki strestendir diye. eğer bu saatten sonra ne yaparsam gebe kalmayabilirim ? . ( lütfen yargılarınızı burada yapmayın soru ciddidir )
Street etkilyebilir Yada gebelik var yapacak bisey yok ya doguracaksiniz ya aldirmak her ne kadar konu olsada. Eger erkek arkdasiniz bunny arkasinda lacks cok sanslisin degilse geckos Olsun.

Bu saatten sonra gebe kalmayabilirim diye bir şey yok, yumurta döllendiği an gebesiniz zaten.

Eğer hamileysenizz kürtajdan başka çareniz yok.

Ertesi gün hapı niye almadınız madem böyle bir durum vardı?

Stres bazlı olabilir en kötü test yaptırın içiniz rahat etsin

Ikınarak işe dicem olmicak , yavrum çocuğum kaç gün olmuş etmiş maalesef yani kaldiysan bakçan basının caresine

Back
X