• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceki yorumlarınız da hep ben mi korunmalıyım bu ilaçlar bana zarar vermez mi tarzında söylemlerdi. Bence herkes nişanlınızın/sevgilinizin bencilliğinden bahsedince durumu tabiri caizse kıvırıyorsunuz :) şu an kocamın kıymetini anladım bir kez daha. Adam dünya kadar prezervatif denedi hangisi ikimiz için de keyifli olur diye en sonunda da buldu. Arayan buluyor yani ve herkese öneririm asla poşetimsi bir his yok. Ayrıca tertemiz kalkıyorsun yataktan en güzeli de o bence plansız gebelik dışında tabi ki😃
Kocanızla mutluluklar o zaman bir konuda anlaşamıyorum diye dünyanın en kötü iliikisi ilan edildi herhalde ben buraya ne konu açsam aşırı rencide edici yorumlar yapılıyor. Ben sizin ilişkinizi bilemem belki kocanızın bi özelliği de beni irite eden bişeydir. Garip yani. Ben olduğunca durumu açıklamaya çalıştım. Altınalrıyla övünen yeni gelinlerfen farkı yok yorumun

Kocanızla mutluluklar o zaman bir konuda anlaşamıyorum diye dünyanın en kötü iliikisi ilan edildi herhalde ben buraya ne konu açsam aşırı rencide edici yorumlar yapılıyor. Ben sizin ilişkinizi bilemem belki kocanızın bi özelliği de beni irite eden bişeydir. Garip yani. Ben olduğunca durumu açıklamaya çalıştım. Altınalrıyla övünen yeni gelinlerfen farkı yok yorumun
Evlendiğinizde aslında küçücük şey gibi görünen bir konuda ortak nokta bulunamadığında ya da sürekli tek tarafın kendinden vermeye başladığında ki bu herhangi bir konu olabilir sınırların sevgililikten çok daha fazla esnetilmeye başlandığını görecekseniz. Ben kötü bir ilişki demedim. Ama neden boşuna ilaç içesiniz mesela? Kafanızda küçük gibi görünen konuları aklamaya başladığınızda sonu gelmiyor üzgünüm. Evli ve tecrübeli birçok kadın da aslında size bunu anlatmaya çalışıyor

Kondom hiç konforlu değil. Gaza geliyosun yükseliyosun öpüşüp koklaşıyosun. Dur bi dk kondom takma molası. Tüm heyecan kesintiye uğruyor. Spiral öneririm ben şahsen. Benim spiralim var. Normal doğum yapma zorunluluğu yok. Bi doktorla görüş bence

Hangi spiral türü kullanıyorsunuz

Bakırlı benim. 9 sene önce taktırdım. Geçen ay değiştirmek için çıkardık. Bu ay sonu yenisi takılacak. Takılırken hafif adet sancısı gibi ağrı olmuştu sadece. Bi de normal adet kanamasını biraz artırıyor, bu 9 yıl içerisinde hiç sorun yaşamadım, hiç gebe kalmadım. Bu ay spiral yok diye kondom kullanıyoruz, gerçekten çok zor. İlk bir kaç ay ilaç kullanıp sonra spirale geçebilirsiniz. İnanın ikiniz için de rahat olur. Doktorla görüşün gene

Korunmuyorsan cinsellik de yok diyip cikacaksiniz isin icinden.Korunurken(gercekten korunuyorduk geri cekilme falan degil) hamile kalan biri olarak hamile kalmak o kadar da imkansız değil adetine az kaldi zaten der korunmaz olacagi vardır olur hadi cocuksuzken bir nebze zaten cocugum olacakti der cikarsin isin icinden ama bu korunmanin zor gelmesi olayi ill cocuktan sonra da devam ederse hamile kalman isten bile değil.
Ben sahsen esime cat cat söylüyorum korunacaksan olur yoksa cinsellik yok öyle geri cekilmeymos takvimmis güvenemem diye.Trombofilim var hap aylik igne vs kullanamiyorum spiralden de korkuyorum o yüzden esime mecburum bu konuda her zahmeti kadin cekiyor zaten bir zahmet korunuversinler hissetmiyorum olayi da yalan gayet de hissediliyor bence

Aynı şeyden mi bahsediyoruz ama bundan bahsediyorum ben
Aa bu nedir nude böyle degil böyle bir ürün yok, turkiyede kutularla oynamislar :) Durex İngiliz markasi ben İngilterede yasiyorum boyle bi ambalaj yok heatsynx diye bir ibare de yok bu gene en ince lateksli nude bence şu yani:

1000176239.webp

Turkiyede ürün gamiyla kafaya gore oynama olayi cok var uydurmuslar yani kisacasi vucut ısısını ileten bilmem ne diye bildigimiz en ince lateksli kondomu satışı artirmak için allayip pullamislar. İnce latex kolay da yırtılıyor kuruluk varsa. Benim dedigim kondom yani lateks alerjisi olanlar icin uretilmis şu ürün:

1000176238.webp

Bu kuruysan bile kayganlastiriyor yırtılmiyor. Bosaldiktan sonra bile zor cikiyor gevsemiyor. Hiç kaşındirmiyor tahris de etmiyor.

Korunmak kadinin gorevi. Dogurgan olan kadin. Kendisi icin en dogru yontemi bulacak uygulayacak olan da kadin. Karsisindaki erkege bunun yukunu vermeyi bencilce buluyorum. Butunlesme olmasi gereken sevismenin ortasina bunlarin katilmasini da sacma buluyorum. Evli ve duzenli seks hayati olmasi gereken adamin da tek gecelik iliski yasar gibi hamile birakmamaliyim stresiyle geri mi cekileyim, ileri mi ucayim , dur iki dk kondom takayim diye konunun ortasinda konudan kopmasini sagliksiz buluyorum.Ileride erken bosalma, ereksiyon problemi, isteksizlik gibi sonuclari olacagini dusunuyorum.Kondom bence hastalik ihtimaline karsi tedbir. Seks ile kondom/geri cekilme vb tedbirler bende seks ve aile apartmaninda yasiyorum veya kayinvalidemle yasiyorum gibi tatsiz senaryolar cagristiriyor. Bence :)
Adamlar yeni mal alıyor dibine kadar kullanmak haklari dimi :)

Adamlar yeni mal alıyor dibine kadar kullanmak haklari dimi :)
Ne kadar tuhaf bir ifade sekliniz var. Ben diyorum ki guzel olmasi gereken bir seyi bu kadar torensel, zor, problemli, dikkat edilmesi gereken, sakinilmasi gereken bir hale getirirseniz oyle veya boyle sorun yasarsiniz. Neyse, yeterince bilinmeyen cok sey var.

Yakında nişanım var ve çok uzun zamandır sevgiliyiz. Korunma yönteminde tartışıyoruz.İlk 2 yıl kadar korunmak istemiyor.Ben seni çok bekledim doyasıya cinselliği yaşamak istiyorum diyor.İlk yıl hap kullanırım diye plan yaptık. İkinci yıl takvim ve geri çekilme kullanırız. Sonrasında da artık yavaştan çocuk düşünürüz dedik çünkü yaşımız şuan 26 27 yaşında düğünümüz olmuş olacak. 30a varcaz zaten böyle böyle. Korunmak istememesi beni terdirgin ediyor çünkü ömür boyu sürekli kendim korunmak istemiyorum. Yeri gelince korunurum ama hep de istemiyorum diyor. Ben de şunu söyledim madem ilk ilişkimizde gün içinde geri çekilme kullan ama tekrar olacaksa kondom tak riski günlerde kondom tak ihtimal düşsün dedim artık ne derece koruyacaksa. Plansız gebelik olursa aramız çok kötü olur dedim. Ama yok hissetmiyorum bişey artık eşimsin hep korunamam diyor. Zamanla bu düşünce değişir mi ben günlerdir ağlıyorum çünkü gerginlikten.
Dogum kontrol hapları ınsanın hormonlarına, pskılojısıne etkı edıyor ıllakı. Kendı korunmak ıstemıyor ama topu sıze atıyor. Vücudunuza en az etkıyı yapacak seyı bulun. Ayrıca bır suru kontrol yontemı var arastırın

Aa bu nedir nude böyle degil böyle bir ürün yok, turkiyede kutularla oynamislar :) Durex İngiliz markasi ben İngilterede yasiyorum boyle bi ambalaj yok heatsynx diye bir ibare de yok bu gene en ince lateksli nude bence şu yani:

Eki Görüntüle 3631478
Turkiyede ürün gamiyla kafaya gore oynama olayi cok var uydurmuslar yani kisacasi vucut ısısını ileten bilmem ne diye bildigimiz en ince lateksli kondomu satışı artirmak için allayip pullamislar. İnce latex kolay da yırtılıyor kuruluk varsa. Benim dedigim kondom yani lateks alerjisi olanlar icin uretilmis şu ürün:

Eki Görüntüle 3631492
Bu kuruysan bile kayganlastiriyor yırtılmiyor. Bosaldiktan sonra bile zor cikiyor gevsemiyor. Hiç kaşındirmiyor tahris de etmiyor.
Bilemiyorum ama biz memnun kaldık 🫣☺️

İnan biliyorum ama doğum kontrol hapına bakıyorum adet kesiyor ruh dengesini bozuyor sigara kullanıyorum pıhtı ihtimali var yazıyır. İkimiz de sigara kullanıyoruz bak diyorum o zaman bırakıcaz sigarayı. Tabiki bırakırız çok haklısın falan diyor. Spiral doğumdan sonra öneriliyormuş 3 aylık iğneye baktım onda da max 2 yıl kullanım kemiklere zarar veriyor yazıyır. Yani ben korunurken kendime zarar verirken onun keyfine bakması sürekli ağlamama sebep oluyor
uzun yıllardır evliyim hep kondom ile korunduk
Allah a şükür bir sıkıntı olmadı eşim de arıza çıkarmadı

bencil sevgiliniz kusura bakmayın
illa da takmam diyorsa doğum kontrol hapı doktor kontrolünde

Ne kadar tuhaf bir ifade sekliniz var. Ben diyorum ki guzel olmasi gereken bir seyi bu kadar torensel, zor, problemli, dikkat edilmesi gereken, sakinilmasi gereken bir hale getirirseniz oyle veya boyle sorun yasarsiniz. Neyse, yeterince bilinmeyen cok sey var.
Eee ceket atsan hamile kalan bir tipler ne olacak? Daha yeni okudum kadın daha doğru dürüst vajinismusu yenmeden ilk denemede hamile kalmış.nasıl muayene olacağım diye dertleniyordu.herkes sen ben gibi mi? 2 sene korunmadan sevişip hamile kalmasın.şimdi benimkileri düşündüm de ne şanslılar len.geri çekilmeye bile gerek kalmadan doyasıya sevişiyorlar.normal bir kadın olsaydı korunmak zorunda kalacaklardı.😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X