- 31 Mayıs 2025
- 51
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi helsmmamaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık konu açmasan mı ? Değilsin işte zorla hamilesin mı diyelim korunmalı diyorsun zaten kendin. Çok korkuyorsan girmeyin ilişkiyeAdetimin 5. Günü gecikmesiyle yaptım
Ben çok silik bir çizgi gördüm yumurtlama ne zamandi biliyormusunuz ?kızlar adetime 3 gün var sonucuma bakarmısınız
Bu test pozitif gibi duruyor ama testlerde yanılma olabilir kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olur inşallahkızlar adetime 3 gün var sonucuma bakarmısınız
22 mayıs tı 6 haziran da adet günümBen çok silik bir çizgi gördüm yumurtlama ne zamandi biliyormusunuz ?
Sen ikna olmadın mı hâlâ hamile olmadığına, partnerinin elinden sperm fiskirmiyorsa hamile falan değilsin.Adetimin 5. Günü gecikmesiyle yaptım
aynen canım geçen 2 ay da benim hep tester pozitif ti ama kan verdim nagatif çıktı fazla da heyecanlanmak istemiyorumBu test pozitif gibi duruyor ama testlerde yanılma olabilir kan verirsen daha iyi olur, hayırlısı olur inşallah
Sen ikna olmadın mı hâlâ hamile olmadığına, partnerinin elinden sperm fiskirmiyorsa hamile falan değilsin.
Aa benimle aynıymış yumurtlaman bende daha 2 gün önce öğrendim hayırlısı olsun22 mayıs tı 6 haziran da adet günüm
Ne diyeyim ya kaç konusunda kaç cevap verildi hala aynı soru, aynı kafa...allah seni![]()
inşallah canım bende adetimi bekliyorum kan vermek için bayramdan sonraya kalır herhelde artıkAa benimle aynıymış yumurtlaman bende daha 2 gün önce öğrendim hayırlısı olsun
ah keşke öyle hamile kalınsaydı biz 3 yıldır deniyoruz ama malesefNe diyeyim ya kaç konusunda kaç cevap verildi hala aynı soru, aynı kafa...![]()
İnşallah rabbim sağlıcakla koymuştur bı yola, bu sefer elin boş kalmazah keşke öyle hamile kalınsaydı biz 3 yıldır deniyoruz ama malesef
Valla bende henüz kan vermedim ama 4 farklı marka yaptım hepsi pozitif cikdi bugün 3:30 da randevu aldım kan vermeye gideceğim bayramdan sonraya sabredemedim emin olmak istedim yoksa içim içimi yerinşallah canım bende adetimi bekliyorum kan vermek için bayramdan sonraya kalır herhelde artık