• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmalı ilişkiye girdim ama elinden bulaşmıştır diye korkuyorum sonuca bakar mısınız

Valla bende henüz kan vermedim ama 4 farklı marka yaptım hepsi pozitif cikdi bugün 3:30 da randevu aldım kan vermeye gideceğim bayramdan sonraya sabredemedim emin olmak istedim yoksa içim içimi yer 😁😁
ay bana da haberdar et merak etim bak

Eklentiler

• IMG_20250603_123201.webp
    IMG_20250603_123201.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 17
Tamam canım sonucu yazarım inşallah poztiftir benim testler de bu şekilde
ben geçen ay 2 tane yaptım ikisi de pozitifti sonra kan verdim ilk 4 çıktı sonucum sonra 6 oldu sonra ise 2 ye düştü sonuç 10 nun üstüne olmasın gerekliymiş

ay benim hiç olmadı 3 yıldır. deniyoruz
Doktora bişey demiyor mu canım biz kürtajdan sonra sprm testi verdik morfoloji %0 cikdi yani şekil bozukluğu bende bir sorun yok gözüküyordu sonra eşime hap verdi doktor 3 ay kullandı pahalı bir hap bu arada 3 ay denememize rağmen olmadı. Sonraki ay kimysal oldu işte bu ayda böyle sonra tekrar test verdi eşim morfoloji %11 cikdi doktor çok iyi duruma gelmiş falan dedi eşinde göstersin yani kendini mutlaka

Doktora bişey demiyor mu canım biz kürtajdan sonra sprm testi verdik morfoloji %0 cikdi yani şekil bozukluğu bende bir sorun yok gözüküyordu sonra eşime hap verdi doktor 3 ay kullandı pahalı bir hap bu arada 3 ay denememize rağmen olmadı. Sonraki ay kimysal oldu işte bu ayda böyle sonra tekrar test verdi eşim morfoloji %11 cikdi doktor çok iyi duruma gelmiş falan dedi eşinde göstersin yani kendini mutlaka
benim eşimde hiç bir sıkıntı yok muş bende özel kliniğe gitmiştim doktor 3 kere çatlatma denedi amh testim 4 çıkı güzel dedi rahim filmi çekildi tıkanıklık ta yok dedi ama sonra aşılama yapalım dedi 25 bin tl istedi bende kabul etmedim şu an da hiç bir tedavi görmüyorum kışa kadar da görmeyi düşünmüyorum çok yoruldum çünkü olmazsa kışın aşılama yaptıracağım

benim eşimde hiç bir sıkıntı yok muş bende özel kliniğe gitmiştim doktor 3 kere çatlatma denedi amh testim 4 çıkı güzel dedi rahim filmi çekildi tıkanıklık ta yok dedi ama sonra aşılama yapalım dedi 25 bin tl istedi bende kabul etmedim şu an da hiç bir tedavi görmüyorum kışa kadar da görmeyi düşünmüyorum çok yoruldum çünkü olmazsa kışın aşılama yaptıracağım
Anladım canım Allah çok aratmaz inşallah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsin

Back
X