- Konu Sahibi helsmmamaa
amin canım allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah rabbim sağlıcakla koymuştur bı yola, bu sefer elin boş kalmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım allah isteyen herkese nasip etsinİnşallah rabbim sağlıcakla koymuştur bı yola, bu sefer elin boş kalmaz![]()
ay bana da haberdar et merak etim bakValla bende henüz kan vermedim ama 4 farklı marka yaptım hepsi pozitif cikdi bugün 3:30 da randevu aldım kan vermeye gideceğim bayramdan sonraya sabredemedim emin olmak istedim yoksa içim içimi yer![]()
Kapanın elinde kalıyormuşElden ele dağıtalım lütfen![]()
Elden ele dağıtalım lütfen![]()
Ay Allah da seni güldürsün yaPartnerin elinden boşalmıyorsa bir sorun olmaz
Tamam canım sonucu yazarım inşallah poztiftir benim testler de bu şekildeay bana da haberdar et merak etim bak
markası ne canım bununTamam canım sonucu yazarım inşallah poztiftir benim testler de bu şekilde
Bence sen bir kafa doktoruna görün hep seni görüyorum hep aymı soru yaAdetimin 5. Günü gecikmesiyle yaptım
ben geçen ay 2 tane yaptım ikisi de pozitifti sonra kan verdim ilk 4 çıktı sonucum sonra 6 oldu sonra ise 2 ye düştü sonuç 10 nun üstüne olmasın gerekliymişTamam canım sonucu yazarım inşallah poztiftir benim testler de bu şekilde
Valla kutularını attım değişik bı ismi vardı kaset test de yaptım onda daha hızlı cikdi oyuzden şüphelendim ama bakalım tabiki en kesin kanmarkası ne canım bunun
aynen canım kan ver sen sonucu da yaz bakalım belki yarım da giderim benValla kutularını attım değişik bı ismi vardı kaset test de yaptım onda daha hızlı cikdi oyuzden şüphelendim ama bakalım tabiki en kesin kan
Tamam canım yazarım inşallah ikimizin de pozitiftir bir kürtajim bir kimyaslim var gecen ay kimyasal yaşadım bu ay onun arksina böyle oldu bakalımaynen canım kan ver sen sonucu da yaz bakalım belki yarım da giderim ben
Tamam canım yazarım inşallah ikimizin de pozitiftir bir kürtajim bir kimyaslim var gecen ay kimyasal yaşadım bu ay onun arksina böyle oldu bakalım![]()
Doktora bişey demiyor mu canım biz kürtajdan sonra sprm testi verdik morfoloji %0 cikdi yani şekil bozukluğu bende bir sorun yok gözüküyordu sonra eşime hap verdi doktor 3 ay kullandı pahalı bir hap bu arada 3 ay denememize rağmen olmadı. Sonraki ay kimysal oldu işte bu ayda böyle sonra tekrar test verdi eşim morfoloji %11 cikdi doktor çok iyi duruma gelmiş falan dedi eşinde göstersin yani kendini mutlakaay benim hiç olmadı 3 yıldır. deniyoruz
benim eşimde hiç bir sıkıntı yok muş bende özel kliniğe gitmiştim doktor 3 kere çatlatma denedi amh testim 4 çıkı güzel dedi rahim filmi çekildi tıkanıklık ta yok dedi ama sonra aşılama yapalım dedi 25 bin tl istedi bende kabul etmedim şu an da hiç bir tedavi görmüyorum kışa kadar da görmeyi düşünmüyorum çok yoruldum çünkü olmazsa kışın aşılama yaptıracağımDoktora bişey demiyor mu canım biz kürtajdan sonra sprm testi verdik morfoloji %0 cikdi yani şekil bozukluğu bende bir sorun yok gözüküyordu sonra eşime hap verdi doktor 3 ay kullandı pahalı bir hap bu arada 3 ay denememize rağmen olmadı. Sonraki ay kimysal oldu işte bu ayda böyle sonra tekrar test verdi eşim morfoloji %11 cikdi doktor çok iyi duruma gelmiş falan dedi eşinde göstersin yani kendini mutlaka
Ya valla kusura bakmayın çok korktum hep size sormak istedim işteArtık konu açmasan mı ? Değilsin işte zorla hamilesin mı diyelim korunmalı diyorsun zaten kendin. Çok korkuyorsan girmeyin ilişkiye
Anladım canım Allah çok aratmaz inşallah isteyen herkeze en yakın zamanda nasip etsinbenim eşimde hiç bir sıkıntı yok muş bende özel kliniğe gitmiştim doktor 3 kere çatlatma denedi amh testim 4 çıkı güzel dedi rahim filmi çekildi tıkanıklık ta yok dedi ama sonra aşılama yapalım dedi 25 bin tl istedi bende kabul etmedim şu an da hiç bir tedavi görmüyorum kışa kadar da görmeyi düşünmüyorum çok yoruldum çünkü olmazsa kışın aşılama yaptıracağım
Ya şey elinde biraz vardı prezervatife dokundu o yüzden korkuyorumCanım elden nasıl bulaşsın![]()