• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korunmasız anal ilişkim oldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

djskdnemkx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Son reglim 28 martta lekelenme gibi başlayıp 30 martta tam söküldü

15 Nisan da korunmasız anal ilişkim oldu
yumurtlama dönemimdi sanırım

İlişkiden 30 dakika sonra Ella içtim

24 Nisan da ciddi karın kasık ağrısı yaşadım regl olduğum zamanlardaki gibi sonra kahverengi akıntım oldu ve ağrı da akıntı da bitti

25 Nisan’da çok hafif kırmızılıklar vardı ama peçeteye silince geliyordu.Akşama doğru pedde sadece kahverengi-kırmızı gibi bir akıntı gördüm o kadar.

26 nisan (bugün) Yine aynı şekilde bazen peçeteye geliyor o kadar kahverengi akıntı yok sadece kırmızı o da peçeteye silince

Lütfen bir fikir verin ella içmeme rağmen sperm analdan vajinama kayıp döllenmiş olabilir mi

Test yapsaydın veya doktora gitseydin evlimisin

Analdan akıp gitmiş ne olmuş :KK64:

Analdan akıp gitmiş ne olmuş :KK64:
öyle bir ihtimal var mı bilmiyorum gerçekten korkuyorum lütfen cevap verir misiniz yani içime boşalma olmadığını söylüyor ben de gördüm dışarı boşaldı ama boşalma gerçekleşmeye başlamışsa ve içimdeyken de biraz boşaldıysa o da analdan vajinaya aktıysa çok korkuyorum

.
öyle bir ihtimal var mı bilmiyorum gerçekten korkuyorum lütfen cevap verir misiniz yani içime boşalma olmadığını söylüyor ben de gördüm dışarı boşaldı ama boşalma gerçekleşmeye başlamışsa ve içimdeyken de biraz boşaldıysa o da analdan vajinaya aktıysa çok korkuyorum
Ertesi gün hapının yan etkisi.

Sen kaç kere içtin bu ilacı yıl içinde, iyi misin sen?? Böyle devam edersen zaten zor çocuğun olur. Ya doğru düzgün korun ya bu işi yapma. Canına da mı saygın yok bu nedir ya, elalemin adamınn keyfini yapmak için bedenine bunu nasıl yapıyorsun, çok yazik.

Sen durma daha bol bol test yap, tek sorun o çünkü....

Sen kaç kere içtin bu ilacı yıl içinde, iyi misin sen?? Böyle devam edersen zaten zor çocuğun olur. Ya doğru düzgün korun ya bu işi yapma. Canına da mı saygın yok bu nedir ya, elalemin adamınn keyfini yapmak için bedenine bunu nasıl yapıyorsun, çok yazik.

Sen durma daha bol bol test yap, tek sorun o çünkü....
Bakın tepkinizi anlıyorum.Yanlış bir şey yaptığımın da farkına vardım ve zaten kasım-aralık ayından beri ekstra dikkat etmeye çalışıyorum korunmaya.Ama oldu bir hata ve maalesef üç ay aradan sonra bu ay tekrar ella içmek durumunda kaldım.Endişeliyim,bu konuları konuşabileceğim bir yakınım yok.O yüzden buraya gelip bu kadar konu açıp yazıyorum.Rahatsız ettim özür dilerim ama endişeliyim ve bu hissin önüne geçemiyorum.He diyeceksiniz endişe ediyorsan yapma,haklısınız.Ama oldu yani olan şuan için bu endişeyi atamıyorum içimden

Bide benim anlamadığım yargılamakta istemiyorum ama ters ilişki nedir ya ne kadar günah. İlerde sen anne olcaksın o tür ilaçlar içip hormonlarını bozuyorsun gerçekten onun elin adamının zevki için değer mi yani kadınlar ordan zevk almaz derler değer mi bir erkek için. Muhtemelen o içtiğin ilacın etkisidir ordan alıpta vajinaya girecekte döllenecekte pek sanmıyorum.

Son reglim 28 martta lekelenme gibi başlayıp 30 martta tam söküldü

15 Nisan da korunmasız anal ilişkim oldu
yumurtlama dönemimdi sanırım

İlişkiden 30 dakika sonra Ella içtim

24 Nisan da ciddi karın kasık ağrısı yaşadım regl olduğum zamanlardaki gibi sonra kahverengi akıntım oldu ve ağrı da akıntı da bitti

25 Nisan’da çok hafif kırmızılıklar vardı ama peçeteye silince geliyordu.Akşama doğru pedde sadece kahverengi-kırmızı gibi bir akıntı gördüm o kadar.

26 nisan (bugün) Yine aynı şekilde bazen peçeteye geliyor o kadar kahverengi akıntı yok sadece kırmızı o da peçeteye silince

Lütfen bir fikir verin ella içmeme rağmen sperm analdan vajinama kayıp döllenmiş olabilir mi
Ella da kanama yapabilir de yerleşme kanaması da böyledir. Muayene olman lazım ya da test yap. Çünkü anal dediğin nokta zaten vajinaya yakın bir nokta. Tek oraya girdiğine emin misin? Boşalma vajinaya doğru olduysa bir ihtimal ama çok çok düşük. En iyisi test yapmak.

Buradan ne dense boş. Doktora gitmelisiniz.

Bide benim anlamadığım yargılamakta istemiyorum ama ters ilişki nedir ya ne kadar günah. İlerde sen anne olcaksın o tür ilaçlar içip hormonlarını bozuyorsun gerçekten onun elin adamının zevki için değer mi yani kadınlar ordan zevk almaz derler değer mi bir erkek için. Muhtemelen o içtiğin ilacın etkisidir ordan alıpta vajinaya girecekte döllenecekte pek sanmıyorum.
Çok teşekkür ederim cevabınız için.Biliyorum,haklısınız ne diyebilirim ki utanıyor insan

Hymen var mı yoksa ilk ilişki deneyimin değil mi? Hymen yırtıklı ya da çentikli yapılı değilse çok çok zor hamile kalman ama hem bakire olmayıp hemde anal olduysa kesinlikle test yap rahat et

Yani böyle nasıl desem peçeteye silince kan görüyorum böyle açık renk ama sökülemiyor

Elladandır o canım, çok kullandıysan üst üstte yumurta çatlamadan önce düzensizlik yapar. Kanama yapar. Bu da adet döngünün bozulduğunu gösteriyor. Senin kadın doğuma gidip kontrol olman lazım, düzgün kadın doğum hapına başla. Kafanıza göre Ella almayın ,yumurtalıkları mahveder. İlerde dedikleri gibi yumurtaların döllenme sorunu yaşar. Qurista, yasmin gibi şeylere başlatsın doktor.

Elladandır o canım, çok kullandıysan üst üstte yumurta çatlamadan önce düzensizlik yapar. Kanama yapar. Bu da adet döngünün bozulduğunu gösteriyor. Senin kadın doğuma gidip kontrol olman lazım, düzgün kadın doğum hapına başla. Kafanıza göre Ella almayın ,yumurtalıkları mahveder. İlerde dedikleri gibi yumurtaların döllenme sorunu yaşar. Qurista, yasmin gibi şeylere başlatsın doktor.
çok teşekkür ederimmmm cevabınız ve öneriniz içinn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X