Korunmasız hissediyorum...

Marcenko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
183
124
23
Merhaba.. Birçok konu açıyorum ama pek rahatladığım söylenemez.. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, her şey yolunda derslerim gayet iyi sağlığımda sıkıntı yok şükür maddi açıdan da bir problemim yok amaa... Kendimi çok korunmasız hissediyorum. Sanki tüm dünya bana karşı ve ben her an tetikte olmak zorundaymışım gibi geliyor... Düşünüyorum keşke hayatı akışına bırakabilsem, omzuna yaslanıp dertlerimi unutabileceğim birisi olsa da ben akışına bırakabilsem hayatı.. korkmadan bu hayatı yaşayabilsem.. Allaha şükür ailem hep benim yanımda her daim beni korur gözetirler ama benim aradığım ailesel sevgiden korumadan ziyade başka şeyler...Çok mu bencil düşünüyorum ama paylaşmak istedim..

Merhaba.. Birçok konu açıyorum ama pek rahatladığım söylenemez.. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim, her şey yolunda derslerim gayet iyi sağlığımda sıkıntı yok şükür maddi açıdan da bir problemim yok amaa... Kendimi çok korunmasız hissediyorum. Sanki tüm dünya bana karşı ve ben her an tetikte olmak zorundaymışım gibi geliyor... Düşünüyorum keşke hayatı akışına bırakabilsem, omzuna yaslanıp dertlerimi unutabileceğim birisi olsa da ben akışına bırakabilsem hayatı.. korkmadan bu hayatı yaşayabilsem.. Allaha şükür ailem hep benim yanımda her daim beni korur gözetirler ama benim aradığım ailesel sevgiden korumadan ziyade başka şeyler...Çok mu bencil düşünüyorum ama paylaşmak istedim..

Buna rahat batiyor denir. Allah baska dert vermesin.

Karşı cinsten bir sevgi bekliyorsun herhalde. Ama inan sevgilisi olmayan pişman olan bin pişman. Bu yaşlar bir daha gelmiyor yaşıtız seninle. Bu yaşlar bu kadar kaygıyı kaldırmaz bir psikologa görün istersen.

Buna rahat batiyor denir. Allah baska dert vermesin.
Haklısın ablacım ama diğer konularda da belirtmiştim tadını çıkaramıyorum ki okulumun başarımın.. Çok takıntılıyım her olayda mutlaka bir şekilde mutsuz olacağım bir şey olacak diye düşünüyorum :(

Karşı cinsten bir sevgi bekliyorsun herhalde. Ama inan sevgilisi olmayan pişman olan bin pişman. Bu yaşlar bir daha gelmiyor yaşıtız seninle. Bu yaşlar bu kadar kaygıyı kaldırmaz bir psikologa görün istersen.
Of fena kaygılıyım.. %99 aa gelecek 4 dersim için eğer gelmezse diye adak adadım kaygılı olduğumdan, zaten gelecekti o dersler aa ama benim kaygımdan dolayı sonuçlar açıklanana kadar kendimi yedim :(

Haklısın ablacım ama diğer konularda da belirtmiştim tadını çıkaramıyorum ki okulumun başarımın.. Çok takıntılıyım her olayda mutlaka bir şekilde mutsuz olacağım bir şey olacak diye düşünüyorum :KK43:

Cok mükemmelliyetcisin. Hic mi haberlere cevrene bakmiyorsun? Insanlar nelerle ugrasiyor? Bu kadar sükürsüzlügün seni getirecegi nokta bugünleri aramak olur.

Ihtimali degil gercegi yasa. Sadece mutlulugu yasamak degildir ki hayat. Mutsuz da olabilirsin. Önemli olan güclü olarak cikmak. O güvenli kalenden disari cikmak istemiyorsun. Hayati ordan yasayamazsin. Beyaz süslü elbisesiyle kenardan camurda oynayan arkadaslarini izleyen kizi düsün. Denizin kenarinda suya girmeye korkan cocugu ya da. Hayati acisiyla tatlisiyla yasa. Şartlanma.

Allah insana iç huzur versin. Ne para, ne sevgili, ne aile hiçbir şey onun yerini doldurmuyor.

Halk arasında "rahat batması" diye tabir edilen durumu yaşamaktasınız.
Biraz daha devam ederseniz saç,cilt vb. problemler yaşamanız olası..

yalnızlık sebebin sevgiliye sahip olmaman olabilir oda büyük bir dert olabiliyor zamanla.

Sevgili,sevgi,aşk istemen cok dogal ama bu amaclarla istemek kendine zarar verecektir.
Hayatı kimseye guvenmeden yaşayamayız elbette ama tamamen birine yaslanmak,onu merkezine koymak,çok daha büyük hayal kırıklıklarina sebep olacak birşey.

Back
X