Korunmasız ilişkiden sonra hamile kalabilirmiyim?

1809ah20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2025
3
0
1
20
1 senelik evliyim ve eşim tarafından korunuyordum ağustos 16 regl olmuştum reglmden 2 hafta sonra ilişki oldu ilk korunmasızda hamile kalırmışım acaba 🥹🙄???

Peki ne zaman test yapmalıyım hiç bilmiyorum 🥹
yani bu sadece bir ihtimal , hamile kalmış da olabilirsin kalmamış da olabilirsin. en sağlıklı test regl döneminden sonradır ama bazıları korunmasız ilişkiden 14 gün sonrasında da çıktığını söylüyor.

yani bu sadece bir ihtimal , hamile kalmış da olabilirsin kalmamış da olabilirsin. en sağlıklı test regl döneminden sonradır ama bazıları korunmasız ilişkiden 14 gün sonrasında da çıktığını söylüyor.
Hesaplamama göre yumurtlama döneminin tam günü diye gösteriyor o yüzden ümitliyim ama yinede test için regl günümü beklemeliyim dimi bide şey o şeyden iki gün sonra kasık ağrısı ve iki günden beri karım ağrısı çekiyorum

Hesaplamama göre yumurtlama döneminin tam günü diye gösteriyor o yüzden ümitliyim ama yinede test için regl günümü beklemeliyim dimi bide şey o şeyden iki gün sonra kasık ağrısı ve iki günden beri karım ağrısı çekiyorum
bu kadar erken belirti yaşamanız imkansız, sadece psikolojiktir. en doğru sonuö regl dönemi gecikmesinden sonradır. hakkınızda hayırlısı olsun. sağlıklısı nasip olsun.

Back
X