• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmasız ilişkinin kaçıncı ayında/ yılında hamile kaldınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yekte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yekte

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2025
23
17
3
26
Hanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?

Benimde 4 ay oldu, bir problem mi var diye düşünmeye başladım herkes kolaycacık hamile kalınca :(( hemen olacak zannediyordum kendimin de. Ve yumurtlama gününe vs de hep dikkat ederiz
Benimde çevremde insanlar kolayca hamile kalıyor yanlışlıkla hamile kalıyorlar mesela nasıl oluyor anlamıyorum:) Doktora gittiniz mi?

Ahh sorma bir de yanlışlıkla olanlar var :) nasıl olabiliyorrrr 🤷‍♀️ ben gitmiştim 8 ay olmuştur doktor gayet iyi demişti. Siz gittiniz mi
Gittim hamile kalmaya elverişlisin dedi bana da progesteron verdi ama iki aydır olmuyor onunla da. Ah insanın halinden anlayan biri olması bir nebze iyi geldi🫶🏼

Gittim hamile kalmaya elverişlisin dedi bana da progesteron verdi ama iki aydır olmuyor onunla da. Ah insanın halinden anlayan biri olması bir nebze iyi geldi🫶🏼
Evet kesinlikle burada dertleşmek çok iyi geliyor 😇😇 inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile nasip olur diyelim, haberdar edelim birbirimizi 🫶

Herkes aynı şeyi söylüyor akışına bırak ovulasyon takip etme vs ama ben 33 eşim 44 yaşında 2 çocuk istiyoruz. ister istemez bir acele hissi var ya olmazsa korkusu var …
Benim ektim vatdi mesela 3. Yu istemiyordu bir duyduk spiral kaymış hop hamile

Back
X