• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmasız ilişkinin kaçıncı ayında/ yılında hamile kaldınız ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yekte
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?
Herkes o kadar şanslı olmuyor maalesef.. bu konuda zorluk çekmemiş insanlara çok imreniyorum gerçekten. Eğer gebeliğim sağlıklı devam ederse 2. yılda olmuş olacak

Bu 10. Ayım. Her ay bu sefer kesın olur dıye umutla beklıyorum ama her seferınde elımde test göz yaslarım pıt .

Herkes o kadar şanslı olmuyor maalesef.. bu konuda zorluk çekmemiş insanlara çok imreniyorum gerçekten. Eğer gebeliğim sağlıklı devam ederse 2. yılda olmuş olacak
Yaa hamile misiniz çok sevindim adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın minişi 🫶

13.ayda. zaten bir yıl içerisinde gebe kalma ihtimaliniz %90. bir yıl denemek de uzun bir zaman olarak görülmüyor zaten. ilk aydan da hamile kalanlar var, 1 yılın sonunda da. hatta hiç problem olmamasına rağmen 3-4 yıl sonra kalanlar da var. 4 ay henüz çok yolun bası. stres yapmayın. herkesin bedeni farklı, tepkileri farklı.

13.ayda. zaten bir yıl içerisinde gebe kalma ihtimaliniz %90. bir yıl denemek de uzun bir zaman olarak görülmüyor zaten. ilk aydan da hamile kalanlar var, 1 yılın sonunda da. hatta hiç problem olmamasına rağmen 3-4 yıl sonra kalanlar da var. 4 ay henüz çok yolun bası. stres yapmayın. herkesin bedeni farklı, tepkileri farklı.
Ben biraz her şeyin en kötüsünü düşünmeye meyilli biriyim sanırım ondan kaynaklanıyor bu stres takıntı. Teşekkür ederim böyle şeyleri okumak umut oluyor içimi rahatlatıyor 🫶

Hanımlar selam herkese.
Merak ettiğim bir konu var. Çevremde arkadaşlarım olsun kuzenlerim olsun hepsi korunmasız ilişki sonrası 3 ay içerisinde hamile kaldı. Sizlerde durumlar nasıl ?
8 ay sonra kimyasal yaşayıp kimyasaldan 1 yıl 4 ay sonra normal sağlıklı gebelik elde ettim yani toplam 2 yıldan fazla sürdü stres etkiliyor tabi ki

15. Ayda hamile kaldım. 4 ay daha neki olur merak etmeyin çok yeni denemeye başlamışsınız. Bu arada yumurtlama takibinden ziyade gün aşırı ilişki olması daha iyi ben mesela adetim biter bitmez hamile kalmışım yumurtlamanın ne zaman olduğu belli olmayabiliyor

Hanımlar selam herkese.
Bir ay

Hanımlar selam herkese.
O donem dogum kontrol hapi kullaniyordum. Biraktiktan sonraki ay ilk yumurtlma gununde hamile kaldim. Ama bu kisiden kisiye degisir. Kimi kadinlar icin derler ya ceketimi atsam hamile kalio die 😁 kiminin de daha zor tutar.

Benimde 4 ay olacak dahiliyeye gittim kan değerlerim için tsh ım yüksek çıktı doktor geben kalmaya engel oluyor yükseklik dedi ilaca başladım
Hemen tsh ınız düzelir kalırsınız inşallah bana da lekelenmem oluyor diye progesteron vermişti inşallah geç geçmeden güzel haberleri alırız 🙏🏻

Nisan ayında doğum kontrol hapını bıraktım. Mayıs son adet tarihim oldu. Yani korunmayı bıraktıktan sonraki ilk döngüde hamile kalmıştım servikal gebelik dendi sonlandırıldı.Şimdi de İki döngüdür korunmuyorum ses seda yok😅

15. Ayda hamile kaldım. 4 ay daha neki olur merak etmeyin çok yeni denemeye başlamışsınız. Bu arada yumurtlama takibinden ziyade gün aşırı ilişki olması daha iyi ben mesela adetim biter bitmez hamile kalmışım yumurtlamanın ne zaman olduğu belli olmayabiliyor
AA gerçekten mi ? Biz genelde yumurtlama gününe odaklanıyoruz ama bundan sonra o şekilde ayarlayalım :) bir de siz doktora görünmüş müydünüz eşinizde veya sizde herhangi bir sorun var mıydı

Back
X