Korunmasız olarak kaçıncı ayınızda hamile kaldınız?

Halk arasında böyle bir söylem var ama doğum kontrol hapı kısırlıga yolacmiyor.Zaten hamile kalmakta zorlananlar dogum kontrol hapi yuzunden oldugunu dusunuyor.Ben de 8 ay kullanmistim,biraktigim ay icinde hamile kaldim.Siz de 3 ay sonra hamile kalmissiniz,cok uzun surmemis şükür🙏
Hiç sormayın ne olacak bu halimiz🙄
Bıraktığımda 1 yıllık evliydim. Fakat öncesinde akne tedavisi için farklı bi dkh kullandım uzun süre. Onu bile bilmemelerine rağmen ne nasihat dinledim kv yakınlarından.
Yok korunma çocuğun olmaz, ben şu kadar tedavi gördüm, benim başıma şu geldi, bırakırsan zaten 6-7 aydan önce olmaz falan filan. Üçüncü ayda da tamamen plansız tuttu. Hapı bıraktım, adetim düzenli gelmedi, dolayısıyla yumurtlama günümü de bilmiyodum. Hatta konu açmıştım bunun hakkında.
Şimdi bebek doğunca inşallah bunu söyleyenlerin önüne çocuğu koyup bak nasıl oluyormuş diyeceğim 😂

Hiç sormayın ne olacak bu halimiz🙄
Bıraktığımda 1 yıllık evliydim. Fakat öncesinde akne tedavisi için farklı bi dkh kullandım uzun süre. Onu bile bilmemelerine rağmen ne nasihat dinledim kv yakınlarından.
Yok korunma çocuğun olmaz, ben şu kadar tedavi gördüm, benim başıma şu geldi, bırakırsan zaten 6-7 aydan önce olmaz falan filan. Üçüncü ayda da tamamen plansız tuttu. Hapı bıraktım, adetim düzenli gelmedi, dolayısıyla yumurtlama günümü de bilmiyodum. Hatta konu açmıştım bunun hakkında.
Şimdi bebek doğunca inşallah bunu söyleyenlerin önüne çocuğu koyup bak nasıl oluyormuş diyeceğim 😂
😃inşallah,sağlıklı bir hamilelik diliyorum size, Allah tamamina erdirsin😊

Eşinizde ve kendinizde gıda takviyesi alın. Sonuclarınızda iyi olsa. Sonucta nasıp meselesi herşey. Keçiboynuzu özü ve hayıt suyu ile yarıyor tavsiye ederim. 9. Ayda kaldım.

13 aydır olmuyor. Bu ayda denedik bakalım bekliyoruz ne olacak adete 1 hafta var inş tutar bu sefer. Son 5 aydır ise yumurtlama testi ile takip edip ilişkiye giriyorum ama olmadı. 8 ay önce eşimde bende doktora gitmiştik bişe çıkmamıştı çok şükür. Ama hamile kalamıyorum arkadaşlar.

13 aydır olmuyor. Bu ayda denedik bakalım bekliyoruz ne olacak adete 1 hafta var inş tutar bu sefer. Son 5 aydır ise yumurtlama testi ile takip edip ilişkiye giriyorum ama olmadı. 8 ay önce eşimde bende doktora gitmiştik bişe çıkmamıştı çok şükür. Ama hamile kalamıyorum arkadaşlar.
Stres mi yapıyorsunuz gerçi hangimiz yapmıyoruz ama siz hastaneye falan gitmişsiniz bişey çıkmamış

Balayına kaldım düştü.. Sonraki korunmadığımızda tekrar kaldım doğurdum.. Şimdi 3 aylık iğne kullanıyorum..

Tabi her ay olmayınca üzülüyorum ağlıyorum kafama takıyorum neden olmuyo diye. Çevrede de herkes çocuk soruyor. Artık tüplere baktırcam bu ayda olmazsa
Bende bu ay adet olunca baya üzüldüm ama çok şükür çevremdekiler sıkıntı yapmıyolar yine soranlar oluyo ama kayınvalidem falan daha küçük olur evliliklerini yaşasınlar diyo çok şükür.

Back
X