- 20 Haziran 2021
- 55
- 28
- 3
- 35
- Konu Sahibi birkizinuzuntusu
-
Korkacağınız şeyi yapmayın, o ertesi gün hapları vücudunuzu mahvediyor haberiniz var mı?Arkadaşlar merhaba biriyle görüşüyordum ciddi bi şekilde. Bi çok kez hata etmesine rağmen affettim onu . En son 5 gün önce geldi ve hiç beklemediğim şeyler oldu sadece sarilcaktik. Bi şey sorucam ıçe boşalma olmadı sadece surtunme ama ıslaklık hissettim 6 7 saat sonra ertes 72 aldı bana eczaneden . Üstüne bi de terk edildim. Bi de surtunme sonrası kahverengi akıntı geldi . Hamile kalma ihtimalim var mı . Bir de adetimin bitiminden 2 gün sonra oldu bu olay lütfen yardımcı olur musunuz. Utanarak anlatıyorum inanın.
Adetten iki gün sonra zor .Arkadaşlar merhaba biriyle görüşüyordum ciddi bi şekilde. Bi çok kez hata etmesine rağmen affettim onu . En son 5 gün önce geldi ve hiç beklemediğim şeyler oldu sadece sarilcaktik. Bi şey sorucam ıçe boşalma olmadı sadece surtunme ama ıslaklık hissettim 6 7 saat sonra ertes 72 aldı bana eczaneden . Üstüne bi de terk edildim. Bi de surtunme sonrası kahverengi akıntı geldi . Hamile kalma ihtimalim var mı . Bir de adetimin bitiminden 2 gün sonra oldu bu olay lütfen yardımcı olur musunuz. Utanarak anlatıyorum inanın.
Ilk kez yakın bi ilişki yaşadım hiç hesapta yokken hemde üstüne terk etti . Şimdi psikolojik olarak yıkıldım. Bana yalvaran adam beni terk etti . Ilaçta içtim ama korkuyorum ciddi anlamda.Korkacağınız şeyi yapmayın, o ertesi gün hapları vücudunuzu mahvediyor haberiniz var mı?
Hamile kalma ihtimalin 0, şu bahsettiğin durumda.
Olmaz bir şey. Hamile kalmak o kadar kolay olsa keşke.Ilk kez yakın bi ilişki yaşadım hiç hesapta yokken hemde üstüne terk etti . Şimdi psikolojik olarak yıkıldım. Bana yalvaran adam beni terk etti . Ilaçta içtim ama korkuyorum ciddi anlamda.
Olmaz bir şey. Hamile kalmak
Ilk kez böyle bi ilişki yaşadım ısrar etti nolduğunu anlayamadım bile . Hediyelerle geldi bi de kendini affettirmek için. Bu olay oldu mesaj attı kimseyi istemiyorum diye hayatimin şokunu yaşadım. Nefret dahi edemiyorum o derece tiksindim ondan . Içime girme gibi bi durum olmadı ama zevk suyu gelmiş mıdır bilmiyorum sululuk hissettim sonrada ilaç verdi bana bir şey olmaz yani değil mi . Bi daha ölsem kimseyle çok sevsem bile bu hataya düşmem.Adam elleriyle ertesi gün hapı almış resmen, üstelik sürekli hata yapan birisi. Resmen sizi kendini tatmin için kullanıyor, bir hafta sonra yine gelir sürtünür gider. Sonra da hamile kalırsan hasbel kader, el ele tutuşup kürtaja gidersiniz. Yaptığınız şeyin ya sonuçlarına katlanacaksınız ya da burada paranoya yapmayacaksınız. Üstelik ertesi gün hapının bile etki etmediği noktalar var, %100 olmaz diye bir şey yok. Bundan sonra sağlam insanlarla adım atın, yazıktır.
Bir şey olmaz korkma. Ama lütfen bir daha aynı kişiyle aynı hataya düşme.Ilk kez böyle bi ilişki yaşadım ısrar etti nolduğunu anlayamadım bile . Hediyelerle geldi bi de kendini affettirmek için. Bu olay oldu mesaj attı kimseyi istemiyorum diye hayatimin şokunu yaşadım. Nefret dahi edemiyorum o derece tiksindim ondan . Içime girme gibi bi durum olmadı ama zevk suyu gelmiş mıdır bilmiyorum sululuk hissettim sonrada ilaç verdi bana bir şey olmaz yani değil mi . Bi daha ölsem kimseyle çok sevsem bile bu hataya düşmem.
Bir şey olmaz korkma. Ama lütfen bir daha aynı kişiyle aynı hataya düşme
Geri dönmez bence istediğini yaptı gitti Allah tan korkusu yok yazıklar olsun . Dönse bile asla affetmem. Allah kötü insanlardan uzak etsin hepimiziBir şey olmaz korkma. Ama lütfen bir daha aynı kişiyle aynı hataya düşme.
noldu sonuçGeri dönmez bence istediğini yaptı gitti Allah tan korkusu yok yazıklar olsun . Dönse bile asla affetmem. Allah kötü insanlardan uzak etsin hepimizi
Bende merak ettim simdinoldu sonuç
ş*refsizin yaptıgına bak nasıl sinirim bozuldu gece gece. yazık kızaBende merak ettim simdi
Esma bütün hamiş konularda varsın alemsin vallahiş*refsizin yaptıgına bak nasıl sinirim bozuldu gece gece. yazık kıza
hhahahaha zeyno ya ama baksana bu çok acıklı bir hikayeEsma bütün hamiş konularda varsın alemsin vallahi
Acıklı ama İşte sizde korunmadan yada korkuyorsanız şey etmeyin dikkat edinhhahahaha zeyno ya ama baksana bu çok acıklı bir hikaye
haklısın ama burda kız zaten ertesi gün hapı bile almış benim hamile kalma ihtimalim daha fazlaAcıklı ama İşte sizde korunmadan yada korkuyorsanız şey etmeyin dikkat edin
Iste boyleleri yarin evlenirken el degmemis kiz olsun derlerş*refsizin yaptıgına bak nasıl sinirim bozuldu gece gece. yazık kıza
Yok yok sende kalmamisindir merak etmehaklısın ama burda kız zaten ertesi gün hapı bile almış benim hamile kalma ihtimalim daha fazla
yazmak ne kelime burda halay çekicem dört bir yana duyurucam vallahi ya. hayır bir de vakit geçmiş olsa gidip üşenmeden kan vericem ama yok daha 6 gün olduYok yok sende kalmamisindir merak etme
Kiz reglin gelince yaz bizede merak ettim bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?