Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bizde 4 aydır korunmuyoruz ve bende de aynı değişiklikler var. Normal de kaşık ağrısı ne bilmezdim şimdi adetten bir hafta önce kasiklarda batma oluyor. Adetim geçen ay 8 gün gecikti ki normalde düzelidir . Adet sancim daha çok oluyor. Ve bu ay yumurtlama döneminden bu yana göğüs ağrısı var hassasiyet çok fazla adetime de 5 gün var bakalım ne olacak.
prolaktinini hormonunu ölçtür 2 ayda bir bakalım ne gibi tepkiler veriyor.bir tane iyi özel bi doktora yumurta takibi yaptır. doktor kontrolüne gitmezsen bu seferde hep acaba dersin her ay.
Canım korunmayı bıraktıktan sonra ki ilk 2 ay çok acayip şeyler yaşadım ama çok takmıştım gün sayıyordum resmen 6 gün geciktim 7 gün erken oldum sonra oluruna bıraktım düzeldi çok şükür hem çok takmaktan hem de hormonlardan oluyor öyle
prolaktinini hormonunu ölçtür 2 ayda bir bakalım ne gibi tepkiler veriyor.bir tane iyi özel bi doktora yumurta takibi yaptır. doktor kontrolüne gitmezsen bu seferde hep acaba dersin her ay.
Canım korunmayı bıraktıktan sonra ki ilk 2 ay çok acayip şeyler yaşadım ama çok takmıştım gün sayıyordum resmen 6 gün geciktim 7 gün erken oldum sonra oluruna bıraktım düzeldi çok şükür hem çok takmaktan hem de hormonlardan oluyor öyle
Bebek düşündüğünüz de hiç kontrole gittinmi canım bence bu çok önemli gitmediysen eşinle gitmelisiniz biz Şubat ta düşünmeye başladık kontrole gittim ben de herşey temiz çıktı ama eşim gitmedi böyle deneyelim dedik ama yanlış yapmışız olmayınca bu ay eşimde gitti spermlerinin hızı düşük çıktı 7 ay boşa gitmiş anlayacağın