Korunmayi birakacagim.ama?

86deliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
8.935
10.664
248
38
Arkadaslar selamlar,
Belki hatirlayan olur bir bebegim karnimda öldu kurtaj oldum.sonra laparoskopi ile dis gebelik ile sag tupum alindi.aradan 4adet gecti.ben korunmayi birakicam artik ama sorun su ki , adetimde gozle gorulur miktarda azalma var.(onceden cok yogun olurdu smdi ilk gun yogun ikinci ucuncu gun az seklinde).doktorum normal karsiladi.kurtaj oldun degisebilir yogunlugu onemli olan zamaninda gelmis olmasi dedi.rahim filmi cekmeyelim cnku rahim filmi enson care olarak cekilir cnku rahimi yipratir dedi.yani gerek gormedi.ama ben cok korkuyorum hala.ya bi sorun varsa ya birdaha kayip yasarsam diye.doktoruma cok guveniyorum ama adetimin azalmasi hamile kalmama engel olurmu acaba diye cok korkuyorum.bu pskolojiyi asmam lazim.ama yasimda artik ilerledi bian oncede korunmayi birakmak istiyorum.bana yardimci olabilirmisiniz.okuyan herkesten Allah razi olsun.

Benim dr onemli olan kanin zamaninda gelmesi 2 damlada gelse vok fazlada olsa adet sayilir demisti bende kist vardi 1 .gun yogun ikinci gun az3. Gun bitrdi

Doktor değilim sadece mantık yürüteceğim. Gebelikte sanırım önemli olan bünyenin yumurta üretmesi. Kanın az ya da çok gelmesi ne değiştirir bilmiyorum ama doktorunuz sorun yok diyorsa yoktur. Yumurta rezerviniz var ve adet olabiliyorsanız boşuna evham yapmayın. Gebelik için rahat olmak da çok önemli. Kendi kendinizi engellemeyin derim ben

Ben adetim azalinca rahim yapisikligindan falan suphelendim.doktorum yapisiklik durumunda rahim duvarinda incelme gozlenir dedi.benim cok normalmis kalinligi.profesor nekadar guven versede insan kayip yasayinca biturlu tatmin olamiyo malesef ( insAllah tek tuple hamile kalip saglikla dogurabilirim

Evet doktorumda yumurtlamam ve herseyin normal diyor.tek korkum rahim icinde bisey varmi .rahim filmi cektirmedigime pisman olurmuyum dite

Doktorlar kanın az ya da çok gelmesini değil Zaman'ında gelmesini önemsiyorlar. Benim de Zaman'la azalmıştı kistim de vardı ama sonuçta hamile kaldım.

Evet doktorumda yumurtlamam ve herseyin normal diyor.tek korkum rahim icinde bisey varmi .rahim filmi cektirmedigime pisman olurmuyum dite
Önce bir deneyin bakalım. Hemen kendinizi germeye başladınız. Bu size yardımcı olmaz, üstelik daha da çok engeller. Akışına bırakın biraz. Her şey güzel olacak inşallah :))

Önce bir deneyin bakalım. Hemen kendinizi germeye başladınız. Bu size yardımcı olmaz, üstelik daha da çok engeller. Akışına bırakın biraz. Her şey güzel olacak inşallah :))
Ay canim bende istemiyorum hic gerilmek ama elde olmuyo yasadiklarimdan sonra.Rabbim insAllah busefer yuzumu guldurur

bende 2 hafta once dusuk yaptim,kolay bisey degil bebek kaybetmek korkularini anlayabiliyorum.
ama korkma,Allah bana yeter de,rahat ol.
gerilmen sureci sadece zorlastirir.
bol bol dua et,istersen dualar gonderebilirim icini ferahlatacak ve evlat isterken edilen dualardan.

eğer parça kalmış olmasından endişeleniyosan batım ultrasonla bunu görebilir.

herkesin bünyesi farklı düşük sonrası ya çok kanama ya az oluyo dr problem yok diyosa yoktur.

eylülde düşük yaptım aylardır az az kanamalarım ki normalde çok olur. daha bu ay eski haline döndü.

sakin ol stres yapma ki gebeliğide engellemesin

Canım bir arkadaşımızda bir tüpünü kaybetti aynı şekilde. Doktoru tüp bebek öneriyor. Demiş ki "Tabi ki hamile kalabilirsin ama dış gebelik tekrarlama ihtimali olan bir durum yine aynısı olursa diğer tüpü de tehlikeye atmış olursun. Tüp bebeği rahime yerleştiriyorlar"
Ben kesinlikle moralini bozmak için yazmadım canım doktorun dedikleri bunlar istersen bir kaç doktora daha git sonuçta tehlikeye atamazsın sol tarafı. Umarım en kısa sürede sağlıklı bebişin olur. Konunu okuyunca çekinik kalamadım böyle bir durumdan haberdar olduğum için.

Bilgilendirme icin tesekkur ederim.doktorum normal gebelik yasama ihtimalin cokcok daha yuksekken sana asla tup bebek yapmam dedi.banada mantikli geldi aslinda.bikere daha denemelisin normal yolla dedi.olmazsa zaten asilama ve tup bebek herzaman bir secenek yapariz dedi.bosuna parani cope atma birkere daha dene dedi.cnku hersey normal gorunuyor.ameliyatta diger tupumede bakmislar acikmis.of zor isler

Ay canim benim gecmis olsun.ben dusukten dort ay sora bide dis gebelik ameliyati oldum.cok zor zamanlardi anlatamammm.Rabbim busefer yuzumuzu guldurur insAllah

Canım çok geçmiş bir olsun. Doktorunun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etmeniz en doğrusu. Adetin 3. Günü dhea so4 ve prolaktin hormonlarınızı, estradiol sevıyenizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.

Canım çok geçmiş bir olsun. Doktorunun yönlendirmesi doğrultusunda hareket etmeniz en doğrusu. Adetin 3. Günü dhea so4 ve prolaktin hormonlarınızı, estradiol sevıyenizi kontrol ettirmenizi tavsiye ederim.
Canim tesrkkur ederim cok cok.pazartesi doktorumla paylasicam bu testleri isticem

Benim arkadaşım tek tüple 3 bebek dünyaya getirdi Allahın izniyle. Araları da çok yok. İnşaallah sizde en yakın zamanda sağlıkla evlat sahibi olursunuz. Allaha stresini alması için dua et. Zaten stresten uzak kalınca herşey yoluna giriyor. Çok düşünme bunları. Eğlenmeye çalış kafa dağıtmaya bak. Çok çok geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…