Korunmayı bırakınca adetleri düzensizleşen var mı ?

Thinkerwoman

Guru
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2011
1.696
5.256
358
Evet arkadaşlar , korunmayı bıraktığımızdan beri adetlerim düzensiz hep. Bebek de düşününce İnsanın gecikip negatif çıkması moral bozuyor. Prezervatifle korunuyorduk hani hormonal bir sıkıntı da olmaması lazım. Bu durumun sebebini yaşayan, bilen var mı ?

canım prezervatifte hormonlarla ilgili olmadığından bi sıkıntı olmaması gerek doktora bi görünseniz iyi olur.

n kadar zamandır korunuyorsunuz acaba

Evet arkadaşlar , korunmayı bıraktığımızdan beri adetlerim düzensiz hep. Bebek de düşününce İnsanın gecikip negatif çıkması moral bozuyor. Prezervatifle korunuyorduk hani hormonal bir sıkıntı da olmaması lazım. Bu durumun sebebini yaşayan, bilen var mı ?
Canım benimde aynen öyle oldu korunmayı bıraktık sonra düzensizleşti doktora gitmedim bata 1 hafta var bakalım olmazsam hamileyim bize Bahadır bekliyoruz bebeği bende her ay düzensiz olduğum için her ay test yaptım ama negatif çıktı bu ayda yapacağım tabi ki:işsiz:artık nasip ne zamansa o güne

Valla aynı sendeki sorun bende var canm bende korunuyodum haziran ayında spiral imi cikartrdim ondan sonra hep düzensiz adet oluyorum kackere umutlanıyorum hayal kırıklığı yaşadım bi sorunum yok tahliller de temiz aslında her ay adet oluyorm ama günleri tutmuyo ya 5 gün önce ya 5 gün sonra ya 18 günde bir yada 30 günde bir bende anlamadım neden böyle oldu

Valla aynı sendeki sorun bende var canm bende korunuyodum haziran ayında spiral imi cikartrdim ondan sonra hep düzensiz adet oluyorum kackere umutlanıyorum hayal kırıklığı yaşadım bi sorunum yok tahliller de temiz aslında her ay adet oluyorm ama günleri tutmuyo ya 5 gün önce ya 5 gün sonra ya 18 günde bir yada 30 günde bir bende anlamadım neden böyle oldu
Doktor değil ama fikirlerine saygı duyduğum bir insan vardı bana dediki vucudün kendini hazırlıyordur hamileliğe ..eğer emin olmak isterseniz doktora gidebilirsiniz ben bilindiğimi söylemek istedim..:KK76:

Bende de aynı durum var. 28 günde adet olurdum şimdi döngüm karmakarışık. Bazen 25, bazen 28 , bazen 31 günü bile buluyor. Hormonlarda bi sıkıntı cıkmadı.

T
Doktor değil ama fikirlerine saygı duyduğum bir insan vardı bana dediki vucudün kendini hazırlıyordur hamileliğe ..eğer emin olmak isterseniz doktora gidebilirsiniz ben bilindiğimi söylemek istedim..:KK76:
Teşekkür ederim nazik cevabın için ama gittim hiç sorun cikmadi

Kızlar aynen bende 6 aydır düzensiz bu ay hamile olduğumu düşüyorum son 10 gündür vucüt sıcaklığım arttı gece pencere açık yatıyorum ve Malatya da yaşıyorum şuanlık buranın soğudu çok kötü.

O benim maalesef ve doktor bana düzenleyici hap verdi sebebi de stres dedi klasik

Yani ne bileyim farkında olmadan stres mi yapıyorum , olmaması hadi tamam bebeğin ama beni asıl strese sokan her ay gecikmesi ve acaba hamile miyim şüphesi neden adet olmuyorum o halde gerginliği...

Back
X