korunmayi birakip ağustos ayında 2. bebegim gelsin diyenler

İnş.canım ya.Benim en önemli belirtim gögüslerimdeydi.Tek gögsümde kocaman bi kitle cıkmıştı. O belirtiyi görmeden ümitlenöicem bi daha.Gecen ay bi sürü belirti yasadım,adetim 6 gün gecikti,kan tahliline bile gttim ama maalesef negatif cıktı.Kişiden kişiye değişyr belrtiler.İnş.seninkiler hamilelik belirtsdr canım

Son düzenleme:
İnş.canım ya.Benim en önemli belirtim gögüslerimdeydi.Tek gögsümde kocaman bi kitle cıkmıştı. O belirtiyi görmeden ümitlenöicem bi daha.Gecen ay bi sürü belirti yasadım,adetim 6 gün gecikti,kan tahliline bile gttim ama maalesef negatif cıktı.Kişiden kişiye değişr.
Nasıl bi kitle canım :KK57: pikolojik mi yapıyoruz anlamdm ki.kafana takmayacaksn diyolar ama gelde takma.isteyince vücudumuzu daha çok dinlemeye başlıyoruz ufak şeylerde belirti gibi geliyo heralde

Kocaman bi şişlik canım.Bi kaç gün sonra da geçmişti Kafaya takmasak iyi ama takıyrz işte.

Benimde 4 yasinda bi mavisim var simdi 2 haftalik fln hamileyim esim yerinde duramiyor degisik olsun istiyoruz kizimda cok tattli yiyodum meyve yiyodum balik yiyodum ama suan ful acayip sekilde aci yiyorum anltmasi zor allah hayirli evlatlar versin ama yorumlara acigim :anneadayı:

Kızlar hala duruyorsanız postun sahibi olarak geri dönüş yaptım ben 2018 de hamile kaldim 1 oglum oldu hamdolsun suan 3 yasinda mutlulugumu sizle paylaşmak istedim 🥰🥰🥰
Ve şimdi spiral ile korunuyorum 1 haftadır şüpheliyim yarın kan vermeye gidecem 🙄😫 spiral ilede gebe kalmam sanırım 🤐

Back
X