- Konu Sahibi daisytulip
-
arkadaşların doğru söylemiş canım ben ilk hamileliğimi 6 ay sonra yaşadım birde rutin kontrollerin oluyormu farkettiysen sitedeki çoğu kadın pco diye bişeyden bahsediyor benimde böyle bir sıkıntım var.hamile kalmayı zorlaştırıyor.
pco mu ??????
hiç duymadım o ne?
ama benim de şöyle bi sıkıntım var. yumurtalıklarımın birinde 3 m çapında kist var. doktora hamile kalmama engel mi diye sordum ama onu anca korunmayı bırakınca anlayabiliriz belki hamilelikle geçebilir demişti.
hmm şimdi araştırdım onu da.
ama belirtileri bana hiç uymuyor ki.
en yaygın belirtileri adet düzensizlği ve tüylenmeymiş. ben de ikisi de yok. hatta adetim o kadar düzenlidir ki saati bile şaşmaz diyebilirim :)
sen evlisin değilmi?
canım bu işler hesap kitapla olmuyo bizzat başıma geldi yaşadım ve söylüyorumm Rabbim isterse hemen olur istemesse senelerce beklersin sebepsiz infertilite diye bişey var duydunmu bilmiyorum buradada oldukça yaygın yani sepepsiz kısırlıkk benim bütün değerlerim normal eşiminde öyle hiçbir problem yok 1 yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım gerisiniii sen düşün..
ben 23 yaşındayım benim başımdan bir dış gebelik birde 9 aylık ölü doğum oldu. ve 6 senedir bebek için uğraşıyoruz ben ce çalışmalara başlayın bebek için rabbimin ne zaman vereceği belli olmuyo.
canım bu işler hesap kitapla olmuyo bizzat başıma geldi yaşadım ve söylüyorumm Rabbim isterse hemen olur istemesse senelerce beklersin sebepsiz infertilite diye bişey var duydunmu bilmiyorum buradada oldukça yaygın yani sepepsiz kısırlıkk benim bütün değerlerim normal eşiminde öyle hiçbir problem yok 1 yıldır korunmadığım halde hamile kalamadım gerisiniii sen düşün..
haklısın canım ya. sana da çok gemiş olsun. Rabbim hayırlısıyla bir an önce nasip etsin size de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?