Korunurken hamile kaldım

Bende 36 yaşında Doğum yaptım , tüp bebek tedavisine başlayacağım gün doğal yolla hamile kaldığımı öğrendim ve oğlum oldu. O psikolojiyi durumu çok iyi biliyorum hiç merak etmeyin. Sadece sanırım anlatmakta zorlanıyorum yada anlaşılamıyorum 2. Çocuk eğer maddi manevi bir aileyi kötü duruma düşürecekse bile bile lades denmez. Bende konu sahibine fikrimi beyan ettim , konu sahibeside maddi olarak durumunun iyi olduğunu annesininde 2. Çocuk olunca bakımında yardımcı olacağını söyledi bende bunun üzerine o zaman bence bu işi başarırsın dedim. Kendim de 2. Çocuğu ancak 1. Ye bakabildiğim kalitede bakarsam yaparım yoksa yapmam diyorum. Çünkü artık hayat şartları çok zor insanlar hem akıl sağlığı hemde cüzdan olarak ancak 1 çocuğa yeteniliyor. Genelde bu böyle. İnşallah allah herkese bakabileceği kadar çocuğu nasip eder. İyi akşamlar
anladim canim dediginiz bir nevi dogru sizedr hayirli aksamlar

Bakın sizinle aynı dünya görüşüne sahip değiliz. Eğer ben maddi manevi bir çocuğa bakamayacağımı düşünürsem kalbi atmadan aldırırım. Bir çocuğum var etinden balığına yediriyorum kreşe gidiyor kıyafetleri masrafları her ay ucu ucuna . Şimdi 2. Doğursam ona abisi gibi bakamam . Mesela ben oğlumu şu an bir koleje yazdıracağım en iyi eğitimi almasını istiyorum yıllık 50 bin. 2. Ci olursa yıllık 100 bin veremem. Abisi ile aynı imkanlara sahip olamayacaksa kusura bakmayın doğurmam, zaman hayat şartları çok zor. 2-3 çocuklu tek maaşla geçinen insanlar benim gözümde kahraman . Ben yapamam. Yada annede çalışmak zorunda kalıyor mecbur haklı olarak ev iş çocuklar kadın bir süre sonra deliriyor. Ben bunları yaşamak istemem .Demem o ki , bu benim dünya görüşüm. O da sizin ki. Ne ben size karışabilirim ne de siz bana.
o zaman iyi korunun da kalbi olusmus kanli canli bir insan yavrusuna kiymayin, cocuk istemeyen onlemini almali.olaya beden hakki degil de yasam hakki olarak da bakmak gerekiyor. ve yasam anne rahminde basliyor.

o zaman iyi korunun da kalbi olusmus kanli canli bir insan yavrusuna kiymayin, cocuk istemeyen onlemini almali.olaya beden hakki degil de yasam hakki olarak da bakmak gerekiyor. ve yasam anne rahminde basliyor.
Hiç merak etmeyin hem kocam hem ben korunuyoruz. Çünkü şu an sadece 1 çocuğa hakkıyla bakabiliyoruz. Ve her çocuk kaliteli yaşam hakkına sahip olmalıdır. Kendi psikolojimize , eşimize , evliliğimize , maddi gücümüze güveniyorsak çocuk yapmalıyız. Bu şartlardan biri bile eksikse kusura bakmayın ben o çocuğu doğurmam. Doğuran doğursun. Ben yapmam arkadaşlar. Bin kere daha cevap ta yazarım beni alıntılayan herkese. Ve inatla da yazarım benim bedenim benim kararım. 1 evladım var hakkıyla bakıyorum . Vicdanım çok rahat yastığa başımı koyuyorum. 2. Çocuk olursa masraflarını karşılayamam o yüzden doğurmam. İyi günler

Back
X