korunurken hamile kalma korkusu

Hayır boşalma sayısı. Kendi zayıf cinsel hayatınızı düşününce gir çık sandınız heralde, sorun değil

Benim cinsel hayatımı nereden biliyosunuz ki ? Ben ayda 4-5 kez yapıyorum siz günde nasıl 4-5 kez yapıyosunuz demedim ki .

Konu size geldi çünkü kendiniz ayda 80-100 günde 4-5 dediniz .

Bir ilişkiniz nekadar dürüyo sorısuna 2 yıl diyip insanların nefen aldatıldığını anlamış olmanızda hiç inandırıcı gelmedi.
Tıpkı günde 4-5 kezin ayda 80-100e denk gelmemesi gibi.

Benim sorumdan sonra sert cevap verdigine gore muhtemel :KK53:
Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)

:KK70: çok mübalağa geldi :KK70:
Günde bir iki sevişilir normal arada üç dört de olur elbet ama arada.nergen rüyası gibi geldi anlattıklarınız
Fantazileriniz olmasın bunlar :KK66:

Bi kadın 10 kez ilişkiye girebilir yapısı uygun ( zira bunu hergün bu sayılarda meslek olarak yapanlar var )
Ama hangi erkek hergün 4-5 kez yapabilir ? Anca rüyada

Benim cinsel hayatımı nereden biliyosunuz ki ? Ben ayda 4-5 kez yapıyorum siz günde nasıl 4-5 kez yapıyosunuz demedim ki .

Konu size geldi çünkü kendiniz ayda 80-100 günde 4-5 dediniz .

Bir ilişkiniz nekadar dürüyo sorısuna 2 yıl diyip insanların nefen aldatıldığını anlamış olmanızda hiç inandırıcı gelmedi.
Tıpkı günde 4-5 kezin ayda 80-100e denk gelmemesi gibi.

Belki ban yerim ama ilişkinizin sayısını ilk yazan sizsiniz, gelecek soruları göze alarak yazın lütfen, içim şişti kastınız :KK53:

Wuhuuu ne kadar tensel :)))

Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış, sabah işe gidiş ve akşam gelişlerine göre çalışan evli insan asla o rakamlara ulaşamaz. Hayalinde öyle istiyorda işte anladınız siz bence :)

Kk nın en libidolusuyum diye gez dur daha :KK70: En ezik sensin bibibella şu durumda :KK70:
Susun pis kimyasızlar :63::63: hem sevisemiyorsunuz hem konuşuyorsunuz :olamaz:
Bu da ayşe gibi çıktı kendini övüp övüp konu bana nasıl geldi diyor :KK53:

İlki 1 saat sürüyor diyeyim de çeneni kapa ve uzatma işine bak
Ilki 1 saat suruyorsa ucuncusu iki saat falan dersennnnn.. Ee gunde 3-4 sevisme oluyor ortalama. Hic ara vermeden sevisilse bile gunun 4 te 1i gider yok dusuydu yok giyinmesiydi:)) sonrasinda aciksan hadi ona da pizza soylesen:)
Muhendislik tam yatış meslekmis;)))
Muhendis olmak istiyorummmm:)))

Back
X