- 20 Ocak 2010
- 48.376
- 185.279
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi murphymercy
Etiket yapmayaydın iyiydi banım göründü gene desene neyse gider 80 100 kere sevvişirim bende napim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Etiket yapmayaydın iyiydi banım göründü gene desene neyse gider 80 100 kere sevvişirim bende napim
Ne yazık ki anavatan kan ağladığından üstüne birde grip şu sıralar şaapamıyorum, hallerim geldi günde 5 kez yapanı görünce, sinirlerim zıpladıSusun pis kimyasızlarhem sevisemiyorsunuz hem konuşuyorsunuz
Bu da ayşe gibi çıktı kendini övüp övüp konu bana nasıl geldi diyor![]()
AboovEtiket yapmayaydın iyiydi banım göründü gene desene neyse gider 80 100 kere sevvişirim bende napim![]()
Bibela kız 4-5 diyor buSusun pis kimyasızlarhem sevisemiyorsunuz hem konuşuyorsunuz
Bu da ayşe gibi çıktı kendini övüp övüp konu bana nasıl geldi diyor![]()
Aboovdiyeydiniz şaapmazdım. Olsun bak sen günde 200 kere sevişirsin
![]()
Ya sorun bende değil anlasana yoksa günde 10 kere şeeterimBibela kız 4-5 diyor bu
Sağ gözümden düştün sol gözümden de ayağın sallanıyor :)))
Benim libidoyu portmantoya astım :)))
Emzirme işi bitince onla anlaşma yapcaz herhalde ...umarım...inşallah![]()
Ahhaauçan adam gibi ben uçuyorum görenler var
![]()
aaa doğru doğru ....Ya sorun bende değil anlasana yoksa günde 10 kere şeeterim![]()
aaa doğru doğru ....
Ok...libide bibi on numara bunu burda netleştirdik...
ohh şimdi gelsin banlar :)))
Dikkat libido değmesin yol verinVay sapiklar siziii
Kiz belki yeni evlidir be. Balayindaysa 4- 5 kere yapiyodur hani tatildir felan filan inter milan yani.
Cekilin bibi geliyo![]()
Bence cool duralım...Banlanıcaz orası kesin napsak
Dikkat libido değmesin yol verin![]()
Tamam, hadi banla müdürüm çok cooluzBence cool duralım...![]()
Aynen ama o ortalama. Gün aşırı 4 - 5 olur ogünde. 2 gün ayrı kalalım biraraya gelince 10 kere yaptığımız oldu.tutku ve kimya meselesi sanırım
Mühendisiz. Uyuyoruz ama çok istekliyiZ. Benimki öyle yani dışarı çıkınca bile duramaz sürekli ister, arabada bi bakıyım bi elliyim yapar. Evde de durmaz. Sürekli çok güzelsin çok seksisin der.Ben de çok istekliyim çok memnunum asıl isteksiz biriyle yapamazdım![]()
aynen öyle prezervatif olsun hap olsun öyle hamile kalinmiyor. o yüzde 1 nedense hep KK hatunlarini buluyoro korunurken hamile kaldım diyenlerin %70 i ya atıyor ya da geri çekilme yöntemini korunma yöntemi sanıyor
ayrıca prezervatif yazmaktan niye çekiniyorsun şaka gibi
Öpüyorum ablacımDoğal eleme yolunu seçtim, konu yatak odasında mı geçiyor![]()