Ooo sende Bebiş varmış ye gitsinKuru pasta dedin dolaptaki revaniyi pastayı hatırlattınhoş mu şimdi bu gidip ikisinden de yiyeyim de aklımda kalacağına midemde kalsın, iki canlıyım neticede ben değil oğlum istiyor
Konu için yorumum yok hayırlı işler bol güneşler
Gunahimi aldin bana erkek diyerek. Dik tutan maskara evet kirpiklerim hemen düşüyor sordum bende nasil sormami beklersin?Yazdığınız konular hiç geçmedi bana. Muhtemelen erkek hesap. Hiçbir kadın dik tutan maskara diye konu açmaz . Sanmıyorum yani
E tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir durumGunahimi aldin bana erkek diyerek. Dik tutan maskara evet kirpiklerim hemen düşüyor sordum bende nasil sormami beklersin?
E tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir d
Evet esimle hallebilecegim durum . Ama biz hapa guvenmedigimiz icin olmuyor.. bende sizden hap kullanan varsa yazsin istedim tecrubeli birininE tuhaf sorular soruyorsun bu başlıkla konu açmışsın bizden ne yazmamızı bekliyorsun o yüzden şüphelenirler tabiki. Eşinle halledeceğin bir durum
Zamanla alışır birşey olmasığını anlayinca.Merhabalar yeni evliyim hap kullaniyorum cocuk istemiyoruz zaten pkosum esime içime bosal dedigimde istemiyor ve bu durum beni çok üzüyor.
Etkisi uzun süren kaliteli maskaraGunahimi aldin bana erkek diyerek. Dik tutan maskara evet kirpiklerim hemen düşüyor sordum bende nasil sormami beklersin?
UmarimmmmZamanla alışır birşey olmasığını anlayinca.
Hic alisacak gibi durmuoZamanla alışır birşey olmasığını anlayinca.
Hap ile mi korunuyorsunuz.. bi sorun yasadinjz mi simdiye kadarBen anliyorum ya hep zaten hap aliyom oyle daha zevkli
Bizden tam olarak ne gibi yardim istiyorsun kardesim onuda soyle bir zahmet.Merhabalar yeni evliyim hap kullaniyorum cocuk istemiyoruz zaten pkosum esime içime bosal dedigimde istemiyor ve bu durum beni çok üzüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?