- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi themis1990
-
Hülya Avşarın oyunculuğundan mı yoksa genel kareterinin uyumsuzluğuda mı anlayamadım
Hiç yakıştıramadım çitten sıkıçı birde benim gözüme kiyafetlerin osmalı tarzından çok avrupayı bir havası var dı hiç alakasız bir dizi seyrediyormuşusuz hissine kapılıyorsunuz
marga chesse ne dedin bir tercüme eder misin bizde anlayalım
Özetle ; diziyi izleyemedim kaçırmışım demek istedim kıymetli chessemarga chesse ne dedin bir tercüme eder misin bizde anlayalım
Bizim evde televizyonu kaldırdık , izlemiyoruz artık ,dizileri nette takip edebildiğim kadar edebiliyorum çaktırmadan..marga chesse ne dedin bir tercüme eder misin bizde anlayalım
hııı şimdi anladımÖzetle ; diziyi izleyemedim kaçırmışım demek istedim kıymetli chesse
ekin hangisi?ay aynen bende çok saçma buldum kendinden bile biz diye bahsediyor 'biz torunumuzu' ne itici gerçekten de
bir de çok soğuktu hiç yakışmamış bu role hülya avşarın kendisini de hiç sevmem zaten başka biri mi yoktu sanki
ekin de role yakışmamış bu arada
neden ki neden kaldırdınızBizim evde televizyonu kaldırdık , izlemiyoruz artık ,dizileri nette takip edebildiğim kadar edebiliyorum çaktırmadan..
padişah olan bense bir tek onu beğendim rolünün hakkını veriyor benceekin hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?