• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

köşeye sıkıştım lütfen akıl verin

zencefillipastam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2013
301
21
68
Ankara
evimin resimlerini daha önce yüklemiştim. bahçeli bir ev aldık 3 yıl önce ama ben mutsuzum dubleks beni mahvetti aşagıda salon wc mutfak var bütün odalar banyo yukarıda akşama kdr in çık yapıyorum. oglumun arkadası geldiğinde bütün oyuncakları yukarı yukarıdakileri aşagı taşıyolar. tam uyuycaz anne aşagıdan şu oyuncagımı getir bunun gibi birsürü sıkıntı ev güney cephe kışın sıkıntılı bi misafir gelse evi topla temizle bi ön bahçeye koş süpür bi arka bahçeye koş süpür. bahçeli oldugu için her hafta biri mangala gelmek istiyor. o mangalın pisliğini temizle bakalım aylık mangal için bi bütce ayır bakalım artık yoruldum 2 ayda bir lavaboları açmak zorundasın boru tıkanır b.k pisliği temizle. bodrum katı kaç kere su bastı. ayrıca tadilatı hiç bitmedi sorun şuki bu evin 30bin borcu var eşime kapatalım daireye geçelim diyorum yok ilerde pişman oluruz bilmem ne. birbirimizi yiyoruz resmen resmen bu evin kapıcılıgını yapıyoruz. yıldım artık ama eşime söz geçmiyo aglıyorum artık yorgunluktan eziyet çekiyoruz resmen. bi salonda 1 yada2 cam olur burda sadece salonda 4 cam var yatak odamda 3 cam var çamuru hiç bitmez hesaplayın nasıl yoruldugumu akıl verin offff

Bahce kullanisli mi cocuklarimizi dusunun derim ben onlarin rahatca yasayabilecegi bir ortamsa eger o zaman satmayi dusunmem de kendim icin onlemler alirim. Evin resimlerine bakmadim ne kadar musait bilmiyorum ama yerinizde olsam yukariyi sadece cocuk kendim ve varsa misafir icin yatak odasi yapardim . Asagiyi da tamamen yasam alani. E haliyle tabi cocuklara da kurallar ders yukarda calisilacak oyun asagida oynanacak gibi mesela kucuk bi yer varsa asagida orayi oyun odasi yapar. Salon ve mutfagi mutlaka asagida kullanirdim. Merdiven inip cikmaktan nefret ederim anlayabiliyorum sizi. Bir de durumunuz ne bilmiyorum ama haftada bir yardimci sart

Bahce kullanisli mi cocuklarimizi dusunun derim ben onlarin rahatca yasayabilecegi bir ortamsa eger o zaman satmayi dusunmem de kendim icin onlemler alirim. Evin resimlerine bakmadim ne kadar musait bilmiyorum ama yerinizde olsam yukariyi sadece cocuk kendim ve varsa misafir icin yatak odasi yapardim . Asagiyi da tamamen yasam alani. E haliyle tabi cocuklara da kurallar ders yukarda calisilacak oyun asagida oynanacak gibi mesela kucuk bi yer varsa asagida orayi oyun odasi yapar. Salon ve mutfagi mutlaka asagida kullanirdim. Merdiven inip cikmaktan nefret ederim anlayabiliyorum sizi. Bir de durumunuz ne bilmiyorum ama haftada bir yardimci sart
bahçem kullanışlı bir oglum var yazları oynuyo ama ben rahat degilim in çık devamlı inşaat 3 yıldır elimiz harfiyatın içinden çıkmadı. hani oh bahçem var bir çay koyup keyifle içeyim diyemiyoruz inanın yaprak süpür çatı aktar giderleri aç bunun gibi bi çok şeyden fırsat bulamıyoruz devamlı evde bişeyler için çalışıyoruz

20141021_150156.webp
20141021_150151.webp
20141021_150151.webp
20141021_150156.webp
20141021_150221.webp
20141021_150229.webp
20141021_150303.webp
20141021_150329.webp

Bahceli ev deyince nedense son model bir ev canlandi sasirdim bende oyle evden mutsuz olunur mu diye...ama eski evse her evde sorun cok cikiyor,bahcede zordur,dubleks ev yorucu ama havalidir.toplu bi para verip bir kerede evin yenilemesini,bahce peyzajini yaptiracak butceniz varsa keyifli bir eve donusturebilirsiniz.aksi halde biegun ora bigun bura derken insan hem o kadar para harcamis hem de yorulmus oluyor
Oyle bir butce yoksa,onemli olan sizin rahatiniz,mutlu olmaniz,degisin.

Bahce ozrllikle cok guzel gorunuyor neler yapilir orada. Ablamlarinda oyle . Yigenim hayvanlari cok seviyor. Ablam sebze yetistirmeyi. Kayinperi de gul yetistirmeyi. Ucu de avuc ici kadar toprakta istediklerini yapiyorlar. Yigenimin numunelik gibi birkac tavugu horuz ordegi kazi var. Ben de tavsan goturecektim ablam izin vermedi :)
inip cikma olayi cok kotu yatak odalari ve yasam alani seklinde ayiramiyormusunuz katlari. Evet ev yeni degilse isin tadilat kismi da zor. Ama emin ol apartman dairesinde de yasiyosun tamirat tadilat sorunu benim banyomun akmasi 1 yildir yeni kesildi ustelik yeni ev. Sizin adamakilli bir masraf vr tadilat yaptirip kurtulmaniz gerekiyor. Cocuk icin buyuk avantaj bahce . En azindan bahcenin bakimizi sorumlulug7nu esiniz alsa. Severler beyler aslinda genelde ama. Mangal isi de zor gercekten. Evde oyle barbekulu mangala ozel biyer yokmus. Komsularinizi bahane edip misafirlerinize birazcik dur diyebilirsiniz. Yaninda evler de varmis cunku onlara da kokacak sonucta. Yada etleri hazirlayin mangali yakiyim diyebilmelisiniz. Benim balkonda barbeku var. Eve yapilirken her gelen arkadas mangal sozu alarak gidiyordu. Ben h9c yakmadim kullanmiyoruz diye mevzu kapandi. Ev8n icinde cok zor onun temizligi

Back
X