- Konu Sahibi zencefillipastam
evimin resimlerini daha önce yüklemiştim. bahçeli bir ev aldık 3 yıl önce ama ben mutsuzum dubleks beni mahvetti aşagıda salon wc mutfak var bütün odalar banyo yukarıda akşama kdr in çık yapıyorum. oglumun arkadası geldiğinde bütün oyuncakları yukarı yukarıdakileri aşagı taşıyolar. tam uyuycaz anne aşagıdan şu oyuncagımı getir bunun gibi birsürü sıkıntı ev güney cephe kışın sıkıntılı bi misafir gelse evi topla temizle bi ön bahçeye koş süpür bi arka bahçeye koş süpür. bahçeli oldugu için her hafta biri mangala gelmek istiyor. o mangalın pisliğini temizle bakalım aylık mangal için bi bütce ayır bakalım artık yoruldum 2 ayda bir lavaboları açmak zorundasın boru tıkanır b.k pisliği temizle. bodrum katı kaç kere su bastı. ayrıca tadilatı hiç bitmedi sorun şuki bu evin 30bin borcu var eşime kapatalım daireye geçelim diyorum yok ilerde pişman oluruz bilmem ne. birbirimizi yiyoruz resmen resmen bu evin kapıcılıgını yapıyoruz. yıldım artık ama eşime söz geçmiyo aglıyorum artık yorgunluktan eziyet çekiyoruz resmen. bi salonda 1 yada2 cam olur burda sadece salonda 4 cam var yatak odamda 3 cam var çamuru hiç bitmez hesaplayın nasıl yoruldugumu akıl verin offff